Indiai táncosnők a 2009-es Krisna-völgyi Búcsúban

A három napos Krisna-völgyi Búcsú rengeteg lehetőséget adott arra, hogy megismerhessenek bennünket azok, akik még nem jártak nálunk, de a “törzsvendégeknek” is tartogatott látnivalót az ünnep. Akadt itt bőven élmény a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. A megújult, egész napos színpadi program mellett a templom varázslatos világa, a vegetáriánus étterem-sátor, az “Öko-völgy” gondolat kiállítás, a valóságshow-sátor, a kirakodóvásár, a Srí Prahláda Általános Iskola, és a látványfőzés is igen nagy sikert aratott a vendégek körében -derült ki a Búcsú alatt végzett közvéleménykutatásunkból. Mindezek mellett még az organikus kertészeti körbevezetések, a meditációs ösvényen való barangolás, és a gyermekprogramok is osztatlan sikert arattak…

Szeretnénk megköszönni vendégeinknek, hogy ellátogattak hozzánk, valamint köszönjük azok segítségét, akik lehetővé tették a 2009-es Krisna-völgyi Búcsú létrejöttét!

Tartsanak velünk jövőre is!

A következő Krisna-völgyi Búcsú tervezett időpontja: 2010. július 23-25.

A 2009-es Krisna-völgyi Búcsún készült képek megtekinthetőek: ITT

1 hozzászólás

  1. Most vettem részt először ezen a nagyon gazdag programokat tartalmazó búcsún. Szellemileg és lelkileg is nagyon tartalmas volt. Én feltöltődtem lelkiekben. Két teljes napot töltöttem a búcsún. Gratulálok a szervezésért! Munkájukhoz, szolgálatukhoz a legjobbakat kívánom Önöknek!
    Éva

Comments are closed.