Csoportos látogatáshoz jelentkezési lap: Kérjük kattintson ide!

Jelentkezési lap leadási határideje: érkezési dátum előtt minimum 10 nappal.

Kérjük olvassa el részletes programajánlónkat jelentkezés előtt: 

 

CSOPORTOK RÉSZÉRE SZÓLÓ AJÁNLATAINK

Csoport program 15 főtől rendelhető!

 

Belépőjegy árak:

A belépőjegy tartalmazza a szentélylátogatást vendégvezetőnkkel illetve a birtok bejárását egyénileg.

Teljes árú jegy                                                           3.400 Ft / fő

kedvezményes jegy (gyermek, nyugdíjas)          2.300 Ft / fő

SZENTÉLY LÁTOGATÁS:

Vendégvezetőnk fogadja az érkező csoportot a templom főépületében, majd egy rövid tájékoztató következik Krisna-völgy létrejöttéről, az önfenntartó faluközösségünk működéséről és mindennapi életünkről. Vendégeink megtekinthetik az Európában egyedülálló, lenyűgöző indiai szentélyt, ahol színes festmények és az impozáns főoltár fogadja Önöket, és vallásunk alapjaiba is betekintést nyerhetnek.

A szentélylátogatás hossza kb 45 perc

 

VÁLASZTHATÓ PLUSZ CSOPORT PROGRAMOK

Minden választott program       1.000 Ft / fő

A programok hossza kb 30-40 perc

Maximum 2 program választható az alap szentélylátogatáshoz.

(Az alábbi programok mindegyike tartalmazza a szentélylátogatást is!)

 

Az alábbi napokon egyéb események miatt nem választható plusz csoportprogram:

május 16.,   május 25., 26.,   augusztus 26.,27.,  szeptember 14.,15.

 

Az alábbi napokon kiemelt rendezvényekkel, fesztiválokkal várjuk kedves vendégeinket, mely számos programlehetőséget biztosít, így ezeken a napokon nem lehet plusz csoportprogramot foglalni:

április 20.,   május 18.,   június 22.,  augusztus 17.-18.

Kiemelt rendezvényeinkre Krisna-völgy általános belépőjegy árai   érvényesek.

 

1.) ZENE VARÁZSA – Szívet melengető dallamok, felejthetetlen élmény…

Ismerd meg és próbáld ki az indiai hangszereket! Érezd a zenét, táncolj velünk!

Tradicionális indiai zenei bemutatón vehetnek részt vendégeink, mely során különféle dallamokat mutatunk be Önöknek. A hangulat fokozása kedvéért közös éneklésre és egy könnyen elsajátítható indiai hangszer kipróbálására adunk lehetőséget. Megismerhetik egyebek között a több ezer ritmussal megszólaltatható agyagdobot is. Mivel zene nincs tánc nélkül az előadás végén egy egyszerű lépést is elsajátíthatnak, majd egy vidám és korosztálytól függetlenül élvezhető közös tánccal zárul a program.

2.) KELET DIVATJA – Indiai ruhák világa…

Világszerte csodálat övezi a gyönyörűen hímzett, színpompás, indiai selyemruhákat. A program erejéig Indiában érezhetik magukat látogatóink, mivel lehetőséget adunk arra, hogy felpróbálhassák a pazar kelméket. Már önmagában élményt nyújt a 6 méter hosszú kelme felöltésének elsajátítása. Ezen felül a hölgyek kapnak piros pöttyöt a homlokukra, a férfiak pedig felvehetnek egy mesebeli turbánt. A végén ne felejtse el egy fotóval az élményt emlékezetessé tenni.

3.) LÉLEK HANGJA – Feltöltődés a béke szigetén…

Fedezd fel a Haré Krisna mantra békéjét! Tapasztald meg a mantrameditáció pozitív hatását!

Túlhajszolt, stresszes, fogyasztói világunkban egyre inkább vágyódunk az ellazulásra és elmélyülésre. Divatossá váltak a spirituális és önismereti témák. Növekszik az igényünk arra, hogy foglalkozzunk saját belső vágyainkkal és szükségleteinkkel is. A program során bepillantást nyerhetnek a mantrázás és a meditáció filozófiájába valamint gyakorlatába, mely közelebb visz önmagunkhoz. Tapasztalatot kaphatnak jótékony hatásáról, amit eszközként használhatnak később a mindennapjaik során.

4.) EGZOTIKUS FŰSZERKALAUZ – keleti ízek kavalkádja…

Ha valaki már járt Indiában, megtapasztalhatta a levegő fűszerektől elnehezült bódulatát. Konyhája világszerte a legszínesebbként van elfogadva, annak ellenére, hogy eredendően vegetáriánus. Híresek a levesek, rizsek, lepénykenyerek, szemet gyönyörködtető édességek, csemegék, italok, csatnik és különféle ízes főételeik. Mi a titok? A sok aromás fűszer, melynek különleges pirításával kezdik a főzést. A program során bemutatjuk a különféle keleti fűszerek felhasználásának módjait és az egészségre gyakorolt hatásait.

5.) ÉLETMÓD SÉTA

A séta a lakóövezetben történik, mely amúgy nem látogatható, a turisták elől elzárt terület, de ezen a programon lehetőséget nyújt betekinteni a mindennapi életterünkbe.

A vendégeink ízelítőt kapnak a Krisna-völgyi közösség életéből: mindennapok, háztartási praktikák, gyereknevelési szokások, egyszóval a Krisna-völgyben élő hívők és családok mindennapjai.

Szó lesz a különböző háztartási praktikákról, például hogyan működik egy napelemes ház, milyen elektromos eszközöket tudunk használni, hogyan mosunk, milyen természetbarát tisztítószereket és kozmetikumokat használunk, cserépkályhával való fűtés és előnyei, az óvodai és iskolai képzések, hogyan telik a gyerekek egy napja és miket tanulnak az itteni általános iskolában és a gimnáziumban. 

Csupa praktikus és hasznos dolog, ami jól jöhet a mai rohanó és kiszámíthatatlan világban. 

6.) SZERENCSÉT HOZÓ ZARÁNDOKKÖRÚT

Krisna-völgy számos pontján, vonzó környezetben indiai stílusú pavilonok találhatóak, melyek áldást adó Szent helyekként is funkcionálnak. Előnyüket természetesen nem csak az itt élők kaphatják meg.

A sétán meglátogathatnak néhányat, és tájékoztatást kapnak azon áldásokból, melyet az adott hely felkínál a zarándokoknak. Így amellett, hogy sok szerencse érhet bennünket, gyönyörű kerti dísztavak, lugasok, pavilonok, botanikus kert és kültéri szentélyek várják a kis sétán résztvevőket. 

7.) KRISNA-VÖLGYI KÖRSÉTA

Krisna-völgy mottója: „Egyszerű élet, magas szintű gondolkodás!” A séta folyamán a birtok legkiemelkedőbb területeit látogathatják meg vezetőnk segítségével, mely által mélyebb betekintést nyerhetnek az itt lakók önfenntartó életmódjába. Megnézzük a tehénvédelmi központot, ahol a tehenek és az ökrök mellett az újdonságunkat, a járgányházat is bemutatjuk önöknek. A látványos biokertészetünk is új séta útvonallal bővült.

8.) KÖRSÉTA VALLABHIVAL

Hallgasd meg, mit mesél Vallabhi a legfontosabb látnivalóinkról, a tehénvédelmi központról, a biokertészetről és a szentélyről!

Főleg diákoknak ajánljuk ezt a különleges programlehetőséget, amely során Krisna-völgy egyik lakója, a közösségi médiából ismert Vallabhi-kanta Dászi mutatja meg az öko falu legfontosabb helyszíneit. Természetesen Vallabhi szívesen válaszol a vendégek kérdéseire is.

9.) ISMERD MEG KRISNA-VÖLGYET – KVÍZJÁTÉK VALLABHIVAL (min 20 fő)

Ezt a vidám programot kifejezetten diákok részére állítottuk össze. Garantáltan szórakoztató és nagyon tanulságos is egyben. A csoport tagjai kisebb csapatokra oszlanak, s így teljesítik majd a különféle feladatokat, amelyekhez ügyességüket, okosságukat és leleményességüket is latba kell majd vetniük. A győztes csapat értékes nyereményt is kap. A játékot Vallabhi-kanta dolgozta ki, és ő is vezeti.

10.) AZ ÖKRÖS MALOM TITKAI

A program egy élő bemutató az ökrös szárazmalomban, mely alatt megismerkedhetnek a malom történetével, és láthatják működés közben is. Ismerje meg az ökrökkel működtetett gépek hagyományos technológiáját, mely teljesen környezetbarát, karbonsemleges és egyedülálló egész Európában.

 

Csoport kedvezmények:  

20 fő feletti csoportok esetében 1 főnek ingyenes!

40 fő feletti csoportok esetében 2 főnek ingyenes!

Kizárólag a belépőjegyekre vonatkozik a fenti kedvezmény.

 

  • További információk, egyéni kívánság szerinti programok:
  • Papp Krisztina (Kundalata Dévi Dászi) +36 (30) 43 63 900; e-mail: [email protected]

 

✿✿✿

 

ÉTKEZÉSEK CSOPORTOK RÉSZÉRE

 

 

Csoportos látogatáshoz a jelentkezési lap: Kérjük kattintson ide!

 

 

Mára már hagyománnyá vált, hogy a Krisna-völgybe látogató csoportok valamilyen ajándékot hoznak Krisnának – azaz Istennek, pár szál virágot vagy néhány szem gyümölcsöt. Ez az ajándék még értékesebb, ha esetleg a vendégek saját kertjéből származik.

Szeretettel várjuk Önöket, legyenek a Vendégeink az egész évben nyitva tartó, és látogatható Otthonunkban, Krisna-völgyben!

Góranga!  – ez egy Bengáliában, Indiában használatos köszönés és jókívánság, amely azt jelenti, hogy „Légy boldog!”

 

Kérjük, hogy Tekintsék meg környékünk látnivalóit is: Környékünk…

Képeink illusztrációk, az árak és a menü változtatási jogát fenntartjuk!