Köszönjük, hogy ellátogatott oldalunkra! Kérem válogasson kedvére programjaink közül!

Felnőtt, Nyugdíjas és Diák csoportok részére kínálunk tematikus programokat, melyekre jelentkezési lap kitöltésével jelentkezhetnek:

A programok tervezett időtartamai: kb. 1,5 – 3,5 óra

Az időtartamok és az árak függnek a bejelentkező Csoportjaink igényeitől és az Éttermi rendeléstől. A megrendelhető szolgáltatások és a pontos árazás a jelentkezési lapon vannak részletezve!

 • További információk, jelentkezés:

Turisztikai Szervező +36 (30) 43 63 900; e-mail: [email protected]

 • Kérem olvassa el részletes programajánlónkat: 

 

SZENTÉLY LÁTOGATÁS

Vendégvezetőnk fogadja az érkező csoportot, majd egy rövid tájékoztató következik Krisna-völgy létrejöttéről, az önfenntartó faluközösségünk működéséről és mindennapi életünkről. Vendégeink megtekinthetik az Európában egyedülálló, lenyűgöző indiai szentélyt, ahol színes festmények és az impozáns főoltár fogadja önöket, és vallásunk alapjaiba is betekintést nyerhetnek.

(Az alábbi programok mindegyike tartalmazza a szentélylátogatást is!)

 

I.) KULTÚRKÓSTOLÓ – INTERAKTÍV PROGRAMOK:

1.) ZENE VARÁZSA – Szívet melengető dallamok, felejthetetlen élmény…

felnőtt: 4000,-
gyerek/nyugdíjas: 3000,-

Tradicionális indiai zenei bemutatón vehetnek részt vendégeink, mely során különféle dallamokat mutatunk be Önöknek. A hangulat fokozása kedvéért közös éneklésre és egy könnyen elsajátítható indiai hangszer kipróbálására adunk lehetőséget. Megismerhetik egyebek között a több ezer ritmussal megszólaltatható agyagdobot is. Mivel zene nincs tánc nélkül az előadás végén egy egyszerű lépést is elsajátíthatnak, majd egy vidám és korosztálytól függetlenül élvezhető közös tánccal zárul a program.

 

2.) KELET DIVATJA Indiai ruhák világa…

felnőtt: 4000,-
gyerek/nyugdíjas: 3000,-

Világszerte csodálat övezi a gyönyörűen hímzett, flitterezett, színpompás, indiai selyemruhákat. A program erejéig Indiában érezhetik magukat látogatóink, mivel lehetőséget adunk arra, hogy felpróbálhassák a pazar kelméket. Már önmagában élményt nyújt a pár méter hosszú anyag felöltésének elsajátítása. Ezen felül a hölgyek kapnak piros pöttyöt a homlokukra, a férfiak pedig felvehetnek egy mesebeli turbánt. A végén egy nagy fotózkodás szokta az élményt felejthetetlenné tenni.

 

3.) EGZOTIKUS FŰSZERKALAUZ – keleti ízek kavalkádja…

felnőtt: 4000,-
gyerek/nyugdíjas: 3000,-

Ha valaki már járt Indiában, megtapasztalhatta a levegő fűszerektől elnehezült bódulatát. Konyhája világszerte a legszínesebbként van elfogadva, annak ellenére, hogy eredendően vegetáriánus. Híresek a levesek, rizsek, lepénykenyerek, szemet gyönyörködtető édességek, csemegék, italok, csatnik és különféle ízes főételeik. Mi a titok? A sok aromás fűszer, melynek különleges pirításával kezdik a főzést. A program során bemutatjuk a különféle keleti fűszerek felhasználásának módjait és az egészségre gyakorolt hatásait.

 

4.) LÉLEK HANGJA – Feltöltődés a béke szigetén…

felnőtt: 4000,-
gyerek/nyugdíjas: 3000,-

Túlhajszolt, stresszes, fogyasztói világunkban egyre inkább vágyódunk az ellazulásra és elmélyülésre. Divatossá váltak a spirituális és önismereti témák. Növekszik az igényünk arra, hogy foglalkozzunk saját belső vágyainkkal és szükségleteinkkel is. A program során bepillantást nyerhetnek a mantrázás és a meditáció filozófiájába valamint gyakorlatába, mely közelebb visz önmagunkhoz. Tapasztalatot kaphatnak jótékony hatásáról, amit eszközként használhatnak később a mindennapjaik során.


II.) BARANGOLÁS KRISNA-VÖLGYBEN – SZABADTÉRI TÚRÁK:

1.) SZERENCSÉT HOZÓ ZARÁNDOKKÖRÚT

felnőtt: 4000,-
gyerek/nyugdíjas: 3000,-

Krisna-völgy számos pontján, vonzó környezetben indiai stílusú pavilonok találhatóak, melyek áldást adó Szent helyekként is funkcionálnak. Előnyeit természetesen nem csak az itt élők kaphatják meg.
Egy séta keretén belül, vezető segítségével meglátogathatnak néhányat, és tájékoztatást kapnak azon áldásokból, melyet az adott hely felkínál a zarándokoknak. Így amellett, hogy sok szerencse érhet bennünket, gyönyörű kerti dísztavak, lugasok, pavilonok, botanikus kert és kültéri szentélyek várják a kis sétán résztvevőket.

 

2.) KRISNA-VÖLGYI KÖRSÉTA

felnőtt: 4000,-
gyerek/nyugdíjas: 3000,-

Krisna-völgy mottója: „Egyszerű élet, magas szintű gondolkodás!” A séta folyamán a birtok legkiemelkedőbb területeit látogathatják meg vezető segítségével, mely által mélyebb betekintést nyerhetnek az itt lakók életmódjába. Megközelítjük a kutakkal és fatározókkal felszerelt színes lakóházakat is, majd megnézzük a szépen kiépített biokertészetet. Végül, de nem utolsósorban impozáns tehénvédelmi központunkba teszünk látogatást, ahol meg is lehet simogatni e kedves jószágokat.

 

 

3.) ÖKO TANÖSVÉNY TÚRA

felnőtt: 4500,-
gyerek/nyugdíjas: 3500,-

Egyik aktuális, és sürgető téma a mai világban környezetünk fenntartása. Egyre világosabb, hogy a mai életmód hosszútávon nem fenntartható. A birtok bejárásával egy tanösvény-túra útvonalon keresztül, vezetővel végighaladva megismerkedhetnek Krisna-völgy ökológiai gazdálkodásával és környezettudatos életmódjával. A kirándulás állomásai: nádgyökér zónás víztisztító rendszer, megújuló energiaforrások, botanika, tehénvédelem és ökrös munka, fenntartható mezőgazdaság és biokertészet.

Amennyiben egyéni kívánság szerinti programot szeretnének rendelni, érdeklődjenek elérhetőségeinken (Papp Krisztina 30/4363-900, [email protected])

ÉTKEZÉSEK CSOPORTOK RÉSZÉRE

 

Ételkóstoló tartalma: bundában sült zöldség (pakora), pikáns mártás (csatni), indiai darapuding (halava), rózsavizes limonádé (nimbu pani)

Ebéd tartalma: zöldséges egytálétel (szabdzsi), köret (jázmin rizs), bundában sült zöldség (pakora), pikáns-csípős mártás (csatni), indiai lepénykenyér (puri), rózsavizes limonádé (nimbu pani)

A menük tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk!

Éttermünk ezen kívül számos különleges édességgel és csemegével várja vendégeinket.

Ajándékboltunkban a füstölők, ékszerek, indiai kozmetikumok, fűszerek és ruhák mellett Krisna-völgy kézműves és biotermékeit is megtekinthetik, megvásárolhatják.

 

+ Egy régi, szép hagyományunk: Arra szoktuk kérni Vendégeinket, hogy ha szeretnének hozzanak magukkal valamilyen ajándékot Krisnának, például néhány szem gyümölcsöt vagy egy pár szál virágot. A legszebb ajándék az lenne, ha ez az Önök lakhelyéről, esetleg az Önök saját kertjéből származna.

A képen látható kedves visszatérő vendégcsoportunk azt kiáltja, hogy GÓRANGA  (Ennek a bengáli szónak a jelentése: Legyen mindenki vidám, boldog! )  Velük együtt ezt kívánjuk Önöknek, mi is!

Képeink illusztrációk, az árak, programok és menük változtatási jogát fenntartjuk!

Kérjük, hogy Tekintsék meg környékünk látnivalóit is: Melyek azok?

Szeretettel várjuk Önöket, legyenek a Vendégeink az egész évben nyitva tartó, és akár naponta is meglátogatható Otthonunkban, Krisna-völgyben 🙂

19 hozzászólás

 1. Kedves Melinda! [email protected] e-mail fiókunk működik. A messengerünket kiírtuk egy hete, hogy facebook hiba miatt nem működik, nem tudjuk megnyitni jelenleg az üzeneteket. Telefonon is elérheti csoportszervezőnket: Papp Krisztina +36304363900. Bízom benne, hogy sikerrel jár.

 2. Jövő hét szombaton szeretnék vendégvezetőt kérni , kb 15 fő részére, 10 órára, többször próbáltam e-mail-t is irni, de sajnos a weboldalon található e-mail cim rossz, messenger üzenetre senki sem válaszolt napok óta, ezért próbálkozom itt felvenni a kapcsolatot Önökkel.

 3. Kedves Tánya!

  Egynapos látogatás esetén nem kell oltási igazolvány, maszkhasználatot viszont kérünk az országos előírásoknak megfelelően. Éttermünk zárt része és a vendégházaink viszont csak oltási igazolvánnyal látogathatóak. vendeghaz.krisnavolgy.hu Ami többnapos és amiken részt lehet venni igazolvány nélkül azok az elvonulás programjaink, amiket az elvonulas.krisnavolgy.hu találsz. Szeretettel várunk!

 4. Kedves Kinga! Érdeklődni szeretnék hogy kell e oltási igazolás a belépéshez, illetve szállásfoglaláshoz?

 5. Kedves Hajni!

  Köszönjük szépen érdeklődésedet. Van lehetőség eljönni többhetes szezonális önkéntes szolgálatra hozzánk. Például vegyszermentes kertészetünkbe, de más területekre is, hogy több időt eltölthess nálunk Krisna-völgyben. Önkéntes lehetőségekről ezen a számon érdeklődhetsz: +3630 224 4810 (délelőttönként hívható szám).
  Tanulási és csatlakozási lehetőségekről kérünk érdeklődj a Tudatos életmód Bhaktipád dásszal elnevezésű facebook oldalon messenger üzenetben https://www.facebook.com/Atudatoseletmod vagy ha nincs facebook-od, akkor a Bhaktipada Dasa youtube csatornán https://www.youtube.com/channel/UCUZrc370uR0GZBGLSTqWG7A .Ezek a felületek egy Krisna-völgyi szerzeteshez tartoznak, aki az olyan érdeklődőknek nyújt segítséget, mint amilyen Te is vagy.

 6. Hogyan lehet elérni, hogy valaki ott élhessen? Mik a feltételek? Nagyon tudok azonosulni a gondolkodásmóddal, életszemlélettel. Köszönöm.

 7. Hello Jan!

  https://vendeghaz.krisnavolgy.hu/en/
  It’s our new english website. It’s possible to reserve rooms from June, because of the pandemic situation.
  Please feel free yozrself to come. You are welcome!


 8. Hello team! Lovely place, I would love to come over this month. Is that possible from 19-24th of august? And what is the price of accomodation? Sorry I could not find it on your website. Best regards,

  Jan

 9. Köszönjük megtisztelő elismerését és visszavárjuk Önöket Krisna-völgybe!

 10. Csoidálatos napot töltöttünk tegnap Krisna-völgyben Nóra vezető segítségével. Elbűvölt bennünket a hely szépsége, nyugalma, az itt élők közvetlensége, kedvessége. Végre mosolygó, közvetlen emberekkel találkoztunk!!! Nagyon köszönjük Nóra szívet-lelket gyönyörködtető, nagyon alapos, részletes, lelkes – az Önök vallását mély meggyőződéssel átadó – munkáját. Nagyon jól éreztük magunkat!!!! Csoportunk több tagja jelezte, hogy a családjával is ellátogat ide! Mi is megpihentünk, feltöltődtünk a néhány óra során!!! Számunkra tegnap Nóra és a Krisna-völgyben tett látogatás minden pillanata az élet ajándéka volt!!! Köszönjük!!!!
 11. Author

  Kedves György!

  Természetesen saját részre lehet fényképezni, videózni Krisna-völgy
  általánosan bejárható vendégforgalmi területén. (ezen kívül táblákkal
  van jelölve a magánterületi rész vagyis az itt lakók családi élettere)

  Szeretettel várjuk Önöket és kérjük osszák meg velünk is a fotókat az
  [email protected] email címen 🙂

  Üdvözlettel: a Krisna-völgyiek

 12. T. Csoportszervezö.

  Szeretnénk Önöket meglátogatni három fö,két férfi és egyhölgy.Érdeklödöm,hogy a látogatásunk alkalmával lehetöség van e sajátrészre fénykép, vagyvideo felvétel készitésre.

  Üdvözlettel Lukácsi György

 13. Szia.!
  Én arra gondoltam ,hogy az osztályommal a Krisna völgybe mennénk kirándulni. ez lehetésges? Az baj ha vallásos iskolából mennénk(református.)?
  Előre is köszönöm.
  Üdv.: Kamilla.

 14. Kedves Réka!

  A belépődíjat csak azoknak nem kell befizetniük, akiknek a hozzátartozója itt él, illetve a klubtagsággal, és az egyházi tagsággal jár ilyen kedvezmény.
  Szeretettel várunk Titeket az év minden napján!

  Gouranga!

  Sörös Ágnes

 15. hi!
  az iskolába egyik osztálytársam volt ezen a prograon és nagyon tetsuett neki ezért mivel mi mindig a balatona megyünk nyaralni megnéznénk a krisna-völgyet.osztálytársam mesélte hogy belépődíj mentesen mentek be . ez hogy lehetséges?
  és nem klubtagok!
  XD várom a választ!
  üdv:Sipos Réka

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük