Kulináris utazásra hívunk Krisna-völgyben

🥣Krisna-völgyi Govinda Étterem jelenlegi (őszi – téli) nyitvatartása:

péntek, szombat, vasárnap 12:00 óra és 16:00 óra között

Az étterem a többi napon (kedd, szerda, csütörtök) zárva tart.

Fenséges, ajurvédikus, vegán ebéd, italok, vegán desszertek.

A menü szezonális, vegyszermentes Krisna-völgyi zöldségek és gabonafélék felhasználásával készül tele valódi vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Kóstolj bele Te is Krisna-völgyi terményeink ízvarázsába!

Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy tavaszi, őszi és a téli időszakban nem érhető el a teljes éttermi kínálatunk. Napi ajánlatunkat a helyszínen tudják megtekinteni.

Éttermünkben bankkártyával, illetve SZÉP kártyával is fizethetsz.

Szeretettel várunk!

47 hozzászólás

 1. Kedves Krisztina! Áprilisban csak szombat-vasárnap található nyitva az éttermünk – ettől csak a húsvéti hosszú hétvégén tértünk el.

 2. Üdvözlöm.
  Érdeklődnék hogy 2023.04.12. – én nyitva lesz-e az étterem. Köszönöm.

 3. Helyben megtudják mondani mi gluténmentes és aszerint tudnak kérni. Nincs külön gluténmentes menünk.

 4. Hello,
  Azt szeretnem kerdezni, hogy az etterembe tudnak e gluten mentes etelt biztositani colisek reszere?

 5. Kedves Linda! 11-től lesz egy exkluzív programunk, ami pont erről szól, egy részletes körbevezetésről kívül-belül egyaránt. Ezt a legújabb bejegyzésünknél, illetve a főoldalon a Barangolások Krisna-völgyben kockában találod. Erre előzetesen kérünk regisztrációt és jegyvásárlást, mert maximum 30 fő a csoportlétszám. Ezzel kapcsolatban, ha további kérdéseteke van keressetek általános turisztikai számunkon: +36304583373. Amennyiben ez a program nem megfelelő Nektek, a csoportszervezőnkkel lehetséges külön programot egyeztetni az egyéni igényeiteknek megfelelően. Utóbbi esetben keresd Papp Krisztina csoportszervezőnket: +36304363900. Szeretettel várunk Benneteket Krisna-völgyben!

 6. Kedves Mimi! 11-től lesz egy exkluzív programunk, ami pont erről szól, egy részletes körbevezetésről kívül-belül egyaránt. Ezt a legújabb bejegyzésünknél, illetve a főoldalon a Barangolások Krisna-völgyben kockában találod. Erre előzetesen kérünk regisztrációt és jegyvásárlást, mert maximum 30 fő a csoportlétszám. Ezzel kapcsolatban, ha további kérdéseteke van keressetek általános turisztikai számunkon: +36304583373.
  Amennyiben ez a program nem megfelelő Nektek, a csoportszervezőnkkel lehetséges külön programot egyeztetni az egyéni igényeiteknek megfelelően. Utóbbi esetben keresd Papp Krisztina csoportszervezőnket: +36304363900. Szeretettel várunk Benneteket Krisna-völgyben!

 7. Érdeklődnék, hogy április 9-én szombaton baráti társasággal látogatunk el hozzátok, kb 15 fő , szeretnénk egy vendégvezetőt igénybe venni, aki
  a Krisna-völgy főbb látnivalóit megmutatja nekünk, előre is köszönöm

 8. Április 9-én szombaton egy baráti társasággal (kb 15 fő ) szerveztünk kirándulást a csodálatos Krisna – völgybe, miután sokan még soha nem voltak nálatok, szeretnénk egy vendégvezetőt kérni, aki segit nekünk és sok fontos információt elmond nekünk 🙂
  Utána szeretnénk ebédelni is nálatok, ha van rá lehetőség.

 9. Kedves Dóra! A vegafutár ételei nem Krisna-völgyben készülnek. Kérjük észrevételeiddel őket keresd meg közvetlenül a következő elérhetőségek valamelyikén: Vegafutár Team Kft. Telefon: + 36 30 758-40-08 e-mail: [email protected] Köszönjük szépen megkeresésedet.

 10. Kedves Tamás!

  Sajnos csak most jutott el hozzánk az üzeneted, reméljük sikerült megoldani az akkori helyzetet. Sajnos Krisna-völgynek nincs kapacitása még a közeli falvakba se kiszállítást intézni, így ebben nem tudtunk volna segíteni, csak ha eljöttök az ebédért egészen Krisna-völgybe. Szeretettel várunk vissza Benneteket, ha felénk jártok. Köszönjük szépen megkereséseteket és sok boldogságot a családotoknak! Gauranga!

 11. Kedves Dóra!
  A vegafutárnak a következő elérhetőségek egyikén tudja közvetlenül elmondani vagy leírni a tapasztalatait:
  Email: [email protected] vagy +36 30 758-40-08. Köszönjük szépen megkeresésedet.

 12. Kedves Dénes!

  Idén húsvétkor is látogatható Krisna-völgy húsvétkor és elviteles éttermi kínálatunk is lesz.
  Szeretettel várunk! Bővebb és friss információkért javasoljuk Krisna-völgy facebook oldalának a követését.
  Szerda délig húsvéti nyereményjátékunk is van Krisna-völgyi belépőjegyekért.

 13. Kedves Krisna-völgy lakók! Kedves Szakácsok!

  Már hosszabb ideje a Krisna-völgyben készülő ételeket fogyasztom, bízva az organikus, íz-és adalékemntes alapanyagok felhasználásában, így a vegafutar oldalról rendelem minden nap az ebédet. Sajnos már egy ideje negatív tapasztalatokat szerzek az eddig megszokott minőségben. Szeretném ezzel kapcsolatban megosztani a véleményemet, kérlek vegyétek fel velem a kapcsolatot.

  Köszönettel,

 14. Kedves Krisna-völgy lakók! Kedves Szakácsok!

  Már egy hosszabb ideje a vegafutáron keresztül rendelek, a weboldalon feltüntetett információk reményében, hogy minden organikus, vegyszermentes, íz-és adalékmentes alapanyagokból készül. Sajnos rossz tapasztalatokról tudok most beszámolni, ami miatt már egy ideje sajnos nagyon nem vagyok elégedett. Kérem szépen, hogy vegyétek fel velem a kapcsolatot, hogy a részleteket meg tudjam osztani más platformon. Nagyon várom visszajelzéseteket! Köszönettel, Dóra

 15. Jelenleg dolgozunk már azon, hogy SZÉP kártáyval is lehessen fizetni a belépőjegyeket. Előreláthatólag 2020 augusztusától már esélyes

 16. Kedves Krisna-völgy!

  Van lehetőség OTP Szép kártyás fizetésre a belépőjegy váltásnál vagy az étteremben?

  Előre is köszönöm!

 17. Krisna Völgyiek!
  Húsvét első napján szeretnénk látogatást tenni nálatok, kérdezem hogy az étterem nyitva lesz?
  Azért érdeklődöm, szeretnénk kóstolni ételeitekből,
  Üdvözlettel
  Dénes

 18. Sziasztok!
  Tudom hogy ez nincs a szolgáltatások között feltüntetve, de hátha ki tudunk találni valamit.. Szóval csak szimpatizánsok vagyunk, egy spirituális, meditáló, vegán kis család, és tavaly nyáron voltunk nálatok. Július 21-28-ig leszünk Balatonbogláron (nem vegán családtagokkal, kisbabával, autó nélkül, sajnos a főzési lehetőségek korlátozottak, kedvesem szoptat, nem ehet csak hideget egy hétig). Gondoltam mivel relatív a közelben vagytok, illetve Bboglár útba eshet BP felé valakinek aki amúgy is megy (akár két naponta is jó lenne), meg tudnánk oldani egy teljes ebéd rendelést három főre egy hétig? Esetleg a sógorom ki is tudna menni az M7-ig egy találkozási pontra… Minden megoldási javaslatra nyitott vagyok 🙂
  Köszönettel,
  Tamás

 19. Kedves Gabi!
  Örülünk, hogy ízlett vegán sütink, a receptet itt találja: http://legyelvegetarianus.blogspot.hu/
  A Budapesti központunkban működő büfében is lehet kapni a mandulás krémest.

  Üdvözlettel,
  Krisna-völgy lakói

 20. Hari!
  Most először jutottam el a VÖLGYbe a búcsúra, hatalmas élmény volt! Az étteremben több más mellett kóstoltam egy nagyon finom süteményt, ami úgy néz ki, mint a krémes, a tetején mandula forgáccsal. A receptek között próbáltam kutakodni, de nem találom. Kérdésem és kérésem is lenne: meg lehet kapni a receptet és el tudjátok küldeni? Köszönöm!

 21. Kedves Fiona!

  Reméljük, sikerül részt venned az idei Búcsúban, szeretettel várunk!
  válaszolva kérdéseidre:
  1. igen, vendégvezetőink segítenek majd ebben, amikor itt vagy.
  2. Erzsébet utalványt éttermünk elfogad.

  Üdvözlettel,
  Krisna-völgy lakói

 22. KEDVES SPD! 🙂

  A MINAP TALÁLKOZTUNK EGY KEDVES ADOMÁNYGYŰJTŐ FIATALEMBERREL,AKI JAVASOLTA, HOGY LÁTOGASSUNK EL KRISNA-VÖLGYBE. AZÓTA MOCORGOTT BENNEM A GONDOLAT, HOGY UTÁNANÉZZEK E „BÉKE SZIGETÉNEK „. MEGTETTEM ( és milyen jól tettem), ÍGY MEGTUDTAM, HOGY NEMSOKÁRA (JÚLIUS 22.-23.-24.)BÚCSÚ! SZÍVESEN MEGLÁTOGATNÁNK ÖNÖKET, DE EZ MÉG TÖBB TÉNYEZŐ FÜGGVÉNYE…..

  VISZONT A KÉRDÉSEIM A KÖVETKEZŐEK LENNÉNEK:

  1. KRISNA-VÖLGYI LÁTOGATÁS ALKALMÁVAL IS LEHETSÉGES-E AZ ADOMÁNYOZÁS?

  2. OLVASTAM, HOGY ELFOGADNAK ÉTKEZÉSI UTALVÁNYOKAT IS. ESETLEG AZ ERZSÉBET IDŐKÖZBEN FELKERÜLT A LISTÁRA?

  KÖSZÖNETTEL:

  FIONA

 23. Author

  Kedves Ferenc!

  Sajnos nem tudjuk elfogadni jelenleg az OTP szépkártyás fizetést.

  Üdvözlettel: a Krisna-völgyiek

 24. Szép Napot!

  Érdeklődnék hogy OTP szépkártyát elfogadnak e a belépő ill az étteremben való fogyasztás kifizetésére?
  Válaszukat előre is köszönöm
  Tisztelettel
  Borbás Ferenc

 25. Author

  Kedves István!

  Köszönjük a kedves Szavaid és örülünk, hogy jól éreztétek Magatokat minálunk!
  Éttermünk vezetőjének továbbítottuk a kérésedet, aki hamarosan megírja a „hétpecsétest” 🙂
  Gyertek legközelebb is, szeretettel várunk Benneteket!

  Üdvözlettel: a Krisna-völgyiek

 26. Sziasztok!
  Nem olyan rég jártunk Nálatok és betértünk az éttermetekbe is, ahol megkóstolhattuk az eper chutneyt is. Mert nagyon ízlett, szerettünk volna venni is belőle, de pechünkre elfogyott. Szeretném elkérni a receptjét, ha nem hét pecsétes titok. Mindent köszönünk! Fantasztikus délutánt töltöttünk Nálatok!
  Üdvözlettel: István

 27. Kedves Krisna-völgyiek!

  Férjemmel 4 éve jártunk nálatok.Sok új élménnyel gazdagodva jöttünk haza.Amit most kérdezni szeretnék az a kötelező oltásokkal kapcsolatos,amit újszülötteknek,csecsemőknek,majd kisgyerekeknek és végül a kamaszkorban adnak,sajnos MAgyarországon kötelező jelleggel.Rákkeltő segédanyagokat tartalmazó (pl.formaldehid a 2,3,4 hónapos korban adandó DTPa-IPV-Hib oltóanyagban),emberi abortált magzatokon,csibe embrión és majomvesén kitenyésztett oltóanyagokat fecskendeznek gyermekeinkbe immunizálás címszóval,holott úgy lettünk megalkotva,hogy természetes védekezőfunkcióval,immunrendszerrel vagyunk megáldva.Amit csak szétroncsolnak,gyengítenek az oltások beadásával.Arról nem is beszélve,hogy már nemlétező (gyermek)betegségek ellen oltanak (ÁNTSZ elismerte)megelőzés céljából,ezzel is a gyógyszeripar bevételét növelve.Nálatok járva láttuk,hogy vannak kisgyerekek is a Völgyben,és örömmel hallottuk (akkor),hogy vannak áldott állapotban lévő kismamáitok is.Ti,akik a természetet tisztelitek és vele harmóniában éltek,hogy vélekedtek az oltásokról és nálatok hogy működik-ha van-az oltási rend?
  Válaszotokat előre is köszönöm!
  Üdvözlettel:Betti,egy oltáskritikus anyuka

 28. Author

  Kedves Edit!

  Először is szeretnénk megköszönni, hogy ránk gondolt 🙂

  Természetesen Krisna-völgy egész turisztikai területe szabadon bejárható a vendégeink számára. E kirándulást azonban érdemes legalább fél/egynaposra tervezni, hiszen a birtok nagysága és a látnivalók mennyisége is ezt kívánja. Íme, néhány a látnivalók közül: Ökoiskola, Tehénvédelmi Központ, Biokertészet, Díszpavilonok és Tavak, Templomépület és Kulturális Központ (benne: szentély, ajándékbolt, étterem). Templomépületen belül történik vendégeink körbevezetése, amely során megismerkedhetnek az életmódunkkal, szokásainkkal, valamint a Völgy történetével -ennek időtartama a vendégeink kérdései függvényében kb.35-50 perc. Aki hozzánk érkezik nem maradhat éhesen, ugyanis a nemrég felújított éttermünkben -helyi bio terményeinket is alapanyagként felhasználva- jófajta menüvel várjuk a hozzánk betérőket -jelenleg 1500 Ft-os áron- amelyhez kedvük szerint választhatnak egyéb finomságainkból, akár elvitelre is!
  Recepciónk nyitva tartása -ahol a belépőjegyek váltása történik- pedig, naponta 10-17 órák között alakul.

  Reméljük sikerült hasznos információkkal szolgálnunk és mielőbb a vendégeink között köszönthetjük Önt és Családját 🙂

  Üdvözlettel: a Krisna-völgyiek

 29. Kedves Krisna-völgy !
  Érdeklődni szeretnék hogy elmennénk ide akkor mit tudunk itt megnézni kb terület megtekintése mennyi időt vesz igénybe van-e idegen vezető és tudunk-e ebédelni és milyen árban .
  Üdv Edit

 30. Tisztelt Krisna völgy!

  Pünkösd vasárnap jártunk Önöknél. Fantasztikusan éreztük magunkat, az ételek finomak voltak, biztos, hogy többször visszalátogatunk.
  Kérném tisztelettel a segítségüket, tanácsukat. Az étteremben különféle teákat árultak. Szerettem volna venni
  több csomag ezüstpatak teakeveréket izületeim méregtelenítésére, de sajnos elfogyott. Miután Budapesten
  élek, nem tudok egyhamar lemenni Önökhöz. Hogy tudnék hozzájutni legalább 4-5 zacskó teakeverékhez?

  Köszönettel:

  Judit

 31. Author

  Kedves János!

  Csak annyit mondhatunk: Eddigi vendégeink elégedettek voltak az árainkkal 🙂

  Ízelítő: Menü 1450Ft (rizs, szabdzsi, csatni, pakóra, puri, innivaló)
  Édességek (200-tól)
  Marcipán ajándéktárgyak (400-tól)
  Sós csemegék (300Ft-tól)

  Szeretettel várjuk a Családjával együtt!

  Üdv: Krisna-völgyiek

 32. Kedves Házigazdák!
  Lehet tudni valamit az étterem árszinvonaláról?
  Köszönettel:
  Burai János

 33. A Krisna volgy egy Szep szelet India magyar hazankban , magyar Foldon. Kedves , baratsagos ,tevekeny, szimpatikus emberkekkel teli bio-vega szigeten , ahova erdemes beterni kirandulni es kostolgatni az 5 ezer eves etel recepteket. Harmonia , bekesseg es nyugalom arad az ottani emberekbol.Peldat vehetnenk sok mindenben roluk. Udvozlet mindenkit tisztelettel.K.Kata.

 34. Kedves Titanilla!

  Az étteremben igen, pénzbe kerül az étel. Van lehetőség menüt enni, ami 1450 forintba kerül. Ezen kívül pedig május elsejétől lesznek saját készítésű péksütemények. Ezenkívül zacskós édes -és sós csemegéink vannak és saját gyümülcsből készült bioitalaink is.
  Sok szeretettel várjuk!:)
  Üdvözlettel,
  Sulalita devi dasi

 35. Hari!

  Másodszor látogattam el a völgybe.Gyönyörű lett,először kb.tíz éve voltam.Sokat változott.Most sikerült a búcsúra is elmenni.Szép volt a szertartás és érdekes.
  Megkóstoltunk több ételt,volt fűszeres is ,de azért jó volt.
  Köszönöm ezt a szép napot.

 36. Author

  Kedves Magdi!

  Örülünk, hogy jól érezték magukat és annak is,
  hogy ízlett menü.
  A golyó egyfajta bhajiya (ejtsd: bhadzsija) volt.
  Ha érdekli önt és barátait az vegetáriánus
  konyhaművészet a Vegavarázs
  blogon minden szükségeset megtalál 🙂

  Üdvözlettel: a Krisna-völgy lakói

 37. Hari!

  Mi szombaton voltunk a Völgybe – fantasztikus volt – és ebédeltünk nálatok. Kérdésem az lenne, a csatni mellé milyen golyók voltak rakva?

 38. Author

  Kedves Vidyádhara!

  Íme a paradicsom csatni Krisna-völgyi változatának receptje:

  1 evőkanál olaj, vagy ghí
  3 kis száraz csili
  1 kiskanál feketemustár mag
  1db 2-3 cm -es fahéjrúd
  1 liter hámozott darabolt paradicsom
  1 csipetnyi só
  1-2 dl cukor

  a zsiradékon pirítani kell pár másodpercig a fűszereket (vigyázat, a mustármag pattogni fog), aztán a többi hozzávalót is beletenni, és főzni, míg sűrű nem lesz…

  Jó étvágyat kívánunk hozzá!

 39. kedves étteremtulajdonos!

  tudom, hogy szigorúan titkos a recept egy paradicsomos csatni elkészítéséhez, én mégis el szeretném kérni, mivel az interneten találhatóan közül egyiket sem találtam használhatónak és amit a völgyben ettem, ahhoz meg nincs fogható. Szeretném itthon is megalkotni, hogy meglepjem vele a családom.

  köszönöm a válaszát.
  Gouranga

 40. Szép napot!
  Idén nyáron voltam nálatok, és vásároltam chilly-s chatnit az éttemben. (Elképzelhető,hohy rosszul írtam a nevét:() Elajándékoztam, de most szeretnék magamnak vásárolni. Kérem, mondjátok meg, Budapesten az a chatny hol kapható.
  Köszönettel:
  Kati

 41. Nagyon finom minden!

 42. Goranga!

  Egy kis segítséget szeretnék kérni. Többször jártam már Krisna völgyben, szeretem az indiai ízeket én magam is próbálkozom. Többek közt a panír készítést szeretném jól csinálni ami még soha sem sikerült olyan finomra mint amit ott ettem. Mitől lesz sós? Mert ha sózom a tejet akkor nem ugrik össze, ha nem sózom akkor már majdnem hasonlít arra amit szertek, de annyira sótlan, hogy ehetetlen.
  Kérlek segítsetek, hogy ne kelljen mű sajtot enni.

  Előre is köszönöm.

 43. Hari!
  Sciennet törzsvásárlóként is igénybe lehet venni a szállást és az étkezést? Mert van törzsvásárlói kártyám és szeretnék elmenni Krisna völgybe.
  Góranga! Haribol! Éva

 44. Kedves Sára!
  Az éttermünk az őszi időszakban büféként üzemel; süteményekkel, csemegékkel, és természetesen rózsavizes limonádéval is várjuk a vendégeinket!
  Góranga!
  Sörös Ágnes

 45. Sziasztok!

  Valóban csak szeptember 30-ig volt nyitva az étterem? Jövő hétvégén tervezünk néhányan meglátogatni Benneteket, és reménykedtünk benne, hogy idén is megkóstolhatjuk a rózsavizes limonádét Nálatok.
  Köszönöm a választ!

  Hare Krisna,
  Sára

 46. Author

  Kedves Sarolta!

  Az eddigiek azaz a Sodexho Pass, Ticket Restaurant mellé érkezett meg a Chèque Déjeuner a napokban.
  Krisna-völgyi belépőjegy megváltásakor pedig üdülési csekkeket tudunk elfogadni.

  Köszönöm a hozzászólást!

 47. Hari!
  Ezt a 3 fajta utalványt fogadjátok el, vagy mással is lehet fizetni?
  Pl. Chéque déjeuner étkezési csekkel is lehetne fizetni?
  Köszi előre is a választ!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük