Próbálja ki: Ökrös-szekér túra a templom körül!

Krisna-völgyben ökrös-szekérrrel is Túrázhatsz :-)

Ökrös-szekér túra a templom körül! Ebben az évben a Krisna-völgyi tehenészet egy új szolgáltatással várja a Kedves Látogatókat. Megfelelő időjárás esetén minden nap, a templomi körbevezetések közötti szünetekben (minden egész óra előtt és után 15 perccel) ökrös-szekér járatot indítunk a templom körül. A szekér elhalad néhány pavilonnal jelölt szent hely és a nemrégiben épült háromhajós pince mellett is. Érinti továbbá az egyébként privát (nem látogatható) területként kezelt Krisna-völgyi lakóövezetet is. A szekérhajtó felügyeletével(!) az ökröket meg is lehet simogatni, bátrabb vendégeink pedig egy fénykép erejéig megfoghatják a szarvukat vagy az orrkarikájukat. A szekér a templom előtti térről indul, majd mintegy 15 perces út után oda is tér vissza.

Krisna-völgyben ökrös-szekérrrel is Túrázhatsz :-)

A kirándulás költségei nem fix jegyárasak – ezt a recepción váltott belépőjegy sem tartalmazza! Célunk az ökrös-szekér járat beindításával többek között az állatokkal végzett munka népszerűsítése, hasznos elfoglaltság biztosítása az ökreink számára és az, hogy támogatókat találjunk a tehénvédelmi programunk fejlesztéséhez!

Egy tehén, vagy ökör éves fenntartása 180.000 Ft. Ez havonta 15.000, naponta 500 Ft.  Amennyiben Önök úgy döntenek, hogy igénybe veszik a szolgáltatásunkat, és felajánlanak egy ehhez hasonló összeget az ökrös-szekerezésért, akkor ezzel egy állat egy napi ellátását támogatják, emellett pedig még egy felejthetetlen élményben is részük lesz.

Bővebb felvilágosításért forduljanak a templomépület recepciósához, vagy a szekér hajtójához!

Szeretettel várjuk Önöket is egy jó kis ökrös-szekér túrára 🙂