Krisna-völgy környékén az alábbi látnivalók állnak vendégeink rendelkezésére. A helyszíneknél jelöltük, hogy hol tudják kedvezményekre beváltani Krisna-völgyben vásárolt belépőjegyeiket.
Jó szórakozást, és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

 

Szent László Nemzeti Emlékhely
EZEN A HELYEN KRISNA-VÖLGYI BELÉPŐVEL 10%-OS KEDVEZMÉNY VEHETŐ IGÉNYBE!
A látogatóközpontban interaktív kiállítás tekinthető meg a somogyvári bencés apátság történetéről és az alapító Szent László királyról, a szent és az uralkodó kettősségét vizsgálva.

 

 


Virágfürdő
KRISNA-VÖLGYI BELÉPŐVEL KEDVEZMÉNY!
A kaposvári élményfürdőben végeláthatatlan szolgáltatásokat vehet igénybe a látogató. Fedett élményfürdő, strandfürdő, gyógyfürdő, uszoda és szaunavilág várja vendégeit, ahol a kikapcsolódási lehetőségek mellett komplex gyógyászati részleg is működik. Egyedülálló programok sorozatáról tájékozhat, ha ellátogat a Virágfürdő honlapjára!

 


Szász Endre Kastélymúzeum
KRISNA-VÖGYI BELÉPŐJEGGYEL 10%-OS KEDVEZMÉNY!
Ezen a csodálatos birtokon botanikus kert hangulatú kerttel, műemlék kastélyban kivételes értékű hagyatékot gondoznak. Megalálhatók itt Szász Endre festményei, csodálatos barokk terem. Különlegesség, hogy egyedi, Szász Endre rajzai alapján festett finomporcelán ékszereket is megtekinthetik, megvásárolhatják a látogatók.

 

 

 

Patca
KRISNA-VÖLGYI BELÉPŐJEGGYEL 10%-OS KEDVEZMÉNY!
Katica Tanya – az élmények hazája: Kalandpark és mintagazdaság az aktív pihenésre vágyóknak: túrázás, kenyérsütés, mézpörgetés, agyagozás, szőlészkedés, állatgondozás, etetés, lovaglás, traktorozás, hancúrpajta, sportpályák, és még sok másfajta lehetőség, melyek a szabadban való mozgásra csábítják az ide látogatókat.

 

Szennai Skanzen
KRISNA-VÖLGYI BELÉPŐJEGGYEL 10%-OS KEDVEZMÉNY!
A szennai Szabadtéri Néprajzi Múzeum Somogy megyeszékhelyétől, Kaposvártól 8 km-re található, és az országban egyedülállóan, helyi kezdeményezésre, egy élő faluban létrejött falumúzeum. Célja a Somogyban napjainkig fennmaradt talpas-favázas népi építészet emlékeinek az utókor számára történő megőrzése a szabadtéri néprajzi gyűjteménybe történő áttelepítésével. Számos programmal és kikapcsolódási lehetőséggel várja vendégeit a Szennai Skanzen!

 


Meistro Lovasklub
KRISNA-VÖLGYI BELÉPŐJEGGYEL 10%-OS KEDVEZMÉNY EGY LOVAGLÁS ÁRÁBÓL!
A somogyi betyárok várják minden kedves érdeklődő és kikapcsolódni vágyó vendéget, valamint az elkötelezett lovasokat! Csodálatos ménjeik mellett számos rendezvénnyel, lovas- és pónitúrákkal, versenyekkel, gyermek programokkal, állatsimogatóval, vagy akár paint-ballos lehetőséggel is várja Önöket a Meistro Lovasklub!

 


Zselici Csillagpark
KRISNA-VÖLGYI BELÉPŐJEGGYEL 10%-OS KEDVEZMÉNY!
Zselic közepén, távol a városok fényszennyezésétől helyezkedik el egy Csillagpark, mely kicsiknek és nagyoknak is csodálatos élményt nyújt! Programkínálatunkban szerepet kapnak a mindenki számára szóló csillagászati előadások, az éjszakai távcsöves programok, valamint a nappali és éjszakai túrák is. További információkért látogassa meg honlapjukat!

 


Míves Magyar Kézműves Termékek Boltja
KRISNA-VÖLGYI BELÉPŐJEGY 5%-OS KEDVEZMÉNYRE VÁLTHATÓ, 5000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN!
Kaposvár közepén, a sétáló utcától 2 percre található ez a Somogyi kincseket árusító üzletecske, mely egy kis ékszerdoboz Kaposvár szívében! Aki teheti látogassa meg az üzletet, benne őstermelő, és mesteremberek munkáival találkozhatnak! Cím: KAPOSVÁR, KONTRÁSSY UTCA 1.

 

Villabogart – Festetics Inkely Kastélypark
KRISNA-VÖLGY KEDVEZMÉNYKÁRTYÁVAL 10%-OS KEDVEZMÉNY A SEGWAY BÉRLÉS ÁRÁBÓL! 
Szeretne kikapcsolódni a város zajából, elvonulni a világtól, kiszakadni a mindennapok rohanásából? A villabogart Alsóbogáton idaális helyszínt nyújt. Madárcsicsergés, béke nyugalom, különleges atmoszféra.

 

 

További látnivalók:

Somogyvámos
A falu egyéb látnivalói között található a Puszta-torony, amelyet a XII. században feltehetően a Johannita lovagrend tagjai építettek. Itt található a néhai Hanzel László polgármester, a tojáspatkolás Guinness-rekorderének műhelye és gyűjteménye, mely a lakásán tekinthető meg.


Somogyvár
Ópusztaszer és Mohács mellett Magyarország harmadik Történelmi Emlékhelye. Hajdanán itt állt Kupavár, Kupa vezérnek, vagyis Koppánynak a szállásközpontja.
A Bencés apátságot Szent László király alapította 1091-ben, s ez az épület szolgált temetkezési helyéül is.
Itt található a Széchenyiek egyik kastélya is egy gyönyörű ősparkkal körülvéve.


Alsóbogát
VILLABOGArt- Festetics-Inkey Kastélypark: Az 1730-as években készült, jelenleg felújítás alatt álló, de még így is lenyűgöző Festetics-Inkey kastély, a 13 hektáros, kastélypark +  birtok, ahol a régi kor szelleme remekül ötvöződik az egyedileg kialakított vendégházak, vintage stílusú szobaberendezésével és a különleges atmoszférájú kerttel. Programlehetőségek: Kerékpár és segway bérlés lehetősége, társasjátékok, nagy séták a madárcsicsergéstől hangos parkban, csónakázás és fürdés a Bogart Tóban, hajókázás a Desedán.


Buzsák
Az évszázados múltú buzsáki hímzés az 1900-as évek elejétől fogva vált híressé. A tájházban megcsodálhatjuk remekeit, a vézásokat, boszorkányosokat és a rátéteseket, mely utóbbit az összes közül a legnehezebb elkészíteni.


Nikla
Berzsenyi Dániel emlékét őrzi egykori háza, ahol 1804-től kezdve 32 éven át élt a „Somogyi Diogenész”. A kertben egy érdekes somfagyűjteményt is találunk.


Somogyfajsz
Erdei utakon jutunk el az őskohóhoz, amit Fajsz fejedelem alapított a X. században. Az Árpád-korig ezen a területen gyepvasat állítottak elő.