Fizetés: készpénz, bankkártya,
OTP , MKB és K&H Szép kártya – a recepción és az étteremben

Kedvezmények:

Pedagógusok, tanárok: kedvezményes (gyermek, nyugdíjas) jegyár
Mozgáskorlátozottak és kísérőjük: 50%-os kedvezmény a teljes árú belépőjegy árából.
Kerékpárral érkező vendégeinknek: 10% kedvezmény

A Krisna-völgyi kedvezménykártya megváltásával 5 teljes árú jegy árából adunk -20% kedvezményt és további kedvezményeket is. Részletek a kártyáról: https://kartya.krisnavolgy.hu/  A kedvezménykártya Krisna-völgy recepcióján váltható meg.

A recepciónál a parkolás ingyenes!

Tekintse meg csoportoknak szóló ajánlatainkat is!


A belépőjegyet Krisna-völgy bejáratánál, az elefántoknál elhelyezkedő recepción válthatjátok meg minden nap 10 és 17 óra között.Amennyiben a recepció zárva van, a belépőjegy a szentély épületében váltható meg látogatási időn belül.

A recepciónál a nyári hónapokban egy Krisna-völgyi termékbolt is található, ahol helyi szörpöket is kóstolhattok.

Krisna-völgy főépületéhez egy kb 800 méteres sétaút vezet (kb 10 -15 perc séta). Itt található az indiai szentély, a Govinda vegetáriánus és vegán étterem, az indiai ajándékbolt és a mosdók.

Rossz időjárás vagy egészségügyi probléma esetén autóval is megközelíthető a templom előtti tér. A közbelső helyeken nem lehet parkolni. Parkolás vagy az elefántok előtti parkolóban vagy a templom előtti téren lehetséges.

Az indiai szentélyben minden egész órában indul egy 40 perces vendégvezetés. A vendégvezető a szentélyben látottak mellett röviden Krisna-völgy általános életmódjáról és kulturális szokásairól is ismeretterjesztő előadást tart. Ha kérdésed van, tedd fel bátran, biztosan teljes körű választ fogsz kapni. Első körbevezetés 11:00-kor, az utolsó körvezetés 17:00-kot indul.

Szabadtéri programként ajánljuk, hogy látogass el a tehénvédelmi központba, sétálj a dísztavak és pihenő pavilonok mentén, menj át a bambusz alagúton, és látogass el a biokertészeti egységeinkbe is, hogy szemtanúja lehess az önellátás és a természet-közeli élet mindennapi csodáinak! A kültéri látogatást tanösvénytáblák segítik, egészen az elefántoktól a szentély épületéig.

Szeretettel várunk Krisna-völgyben! Találkozzunk végre személyesen is!
(Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!)

102 hozzászólás

  1. Hare Krishna! For Hare Krishna devotees it’s free, but for daily visitors have to pay the entrance fee.

  2. Greetings!

    I read on your website about entrance fees, would like to know that just to visit temple do we need to pay entrance ticket also or the ticket is for the whole campus. we would like to visit just the temple only not the whole campus. pls let us know.
    Thank you.

    hare-krishna

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük