Krisna völgy egy, a maga nemében páratlanul szép és érdekes hely. A jelentős történelmi múlttal bíró kis somogyi falu, Somogyvámos határában található. A 260 hektár területű Indiai Kulturális Központ és Biofarm azzal a céllal létesült, hogy az embereket hozzásegítse egy ősi, lelki kultúra értékeinek, valamint ugyanezen a szellemiségen alapuló természetes életmódnak a megismeréséhez.

Az egyedülálló törekvés jó visszhangra talált, melynek legfőbb bizonyítéka, hogy az elmúlt 15 év alatt több mint 225.000 látogató kereste fel Krisna-völgyet.

Útvonaltervező

Így juthat el hozzánk

Autóval, busszal

Kaposvár felől

Jután át Fonyód irányában, Somogyváron kell letérni Somogyvámosra. (Kaposvártól 35 km)

A Balaton felől

Fonyódon vagy Balatonbogláron át Lengyeltótin keresztül Kaposvár irányában, Somogyváron kell letérni Somogyvámosra. (Fonyódtól 30 km)

Marcali felől

az Öreglak utáni elágazásnál Kaposvár felé kell fordulni, azután Somogyváron kell letérni Somogyvámosra. (Marcalitól 30 km)

Vonattal

Budapestről

Fonyódra, majd Fonyódról Somogyvárra. Somogyvárról busszal Somogyvámosra.

Budapestről

Kaposvárra, majd Kaposvárról Somogyvárra, Somogyvárról busszal Somogyvámosra.

8 hozzászólás

 1. Somogyvámos buszforduló megállóhelytől a Fő utcán sétálva, már csak be kell sétálni Krisna-völgybe gyalog.

 2. Üdvözlöm èrdeklödnèk hogy Somogyvámosrol hogy jutok el Krisnavölgybe busszal köszönöm


 3. Kedves Júlia!

  Sajnos telekocsi szolgáltatással, csoporttal, szervezéssel nem tudunk segíteni.
  Szeretettel várunk Benneteket, bízunk benne, hogy sikerül eljutnotok hozzánk.

 4. Kedves Érdeklődő!

  A közösségbe bekerülés alapvető feltétele a közösségünk központjában álló vallásnak, a Krisna-tudatnak a gyakorlása. Ezt követi az összes többi életmóddal kapcsolatos kitétel. Lehetséges a csatlakozás, nem anyagi háttértől függ. Amennyiben foglalkoztatja ez a kérdés még Önöket, javasoljuk, hogy látogassanak el hozzánk Krisna-völgybe személyesen és beszéljenek a kérdéseikről egyik vendégvezetőnkkel a szentélyben. Vagy keressék fel a Tudatos életmód Bhaktipada dásszal facebook oldalt és ott is kapcsolatba tudnak lépni velünk a témával kapcsolatban.

 5. Nagyon szeretnék a barátnőmmel elmenni a völgybe Budapestről a hétvégén. Beférnénk valakikhez autóval?

 6. Érdeklődnék, hogyan lehet bekerülni ebbe a közösségbe? Ismerősöm évekig külföldön élt, Indiában szerzett jóga diplomát,majd Ausztrália onnan pedig Bali. Tavasszal jött haza, de itthon nem találja a helyét. Milyen anyagi vonzata van a csoportba kerülésnek, ha egyáltalán lehetséges? Köszönöm válaszukat.

 7. Alex v. Ceglédröl. Érdeklödnék csak,hogy hogyan lehet bejutni hozzátok,ha egyáltalán lehetséges. Ott élni, lélegezni veletek. Mik a feltételek. Hangsulyozom. Ha lehetséges egyáltalán. Sziasztok.Alex.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük