Krisna-völgy kedvelt turisztikai célpont, élő falu de egyben egy lelki közösség otthona is. Ezért többekben felmerülhet, vajon milyen szabályok betartását kérjük a hozzánk látogatóktól?

Íme Krisna-völgy házirendjének pár fontos eleme:

1.)  Kérjük, hogy megfelelő ruházatban látogassák meg Krisna-völgyet, kerülve a nagyon kihívó öltözetet: miniszoknya, mélyen dekoltált ruha, stb.

2.)  Kérjük, ne fogyasszanak alkoholt, mielőtt hozzánk érkeznek, mert ittas személyeket nem áll módunkban beengedni.

3.)  Kérjük, ne hozzanak magukkal húst, halat, tojást tartalmazó, illetve alkohol tartalmú ételt vagy italt, mert ilyen élelmiszereket nem lehet fogyasztani Krisna-völgyben.

4.)  Kérjük, ne hozzák magukkal házi kedvenceiket – kutyát, macskát, és egyéb háziállatot, mert őket a saját maguk, a vendégeink, valamint a mi állataink védelmében nem tudjuk beengedni Krisna-völgy területére.

Krisna-völgyben a természetes élővilág megmentésén, visszatelepítésén dolgozunk. Arborétum létrehozásával számos védett madárfajnak teremtettünk megfelelő otthont, és ezért is nem engedjük be pl. a kutyákat, hogy ezt a természetes békés élővilágot ne zavarhassák meg.

5.)  Kérjük, hogy Krisna-völgy területén ne dohányozzanak, erre a célra a főbejárat előtt van kijelölt hely.

6.)  Zarándokházaink házirendje ITT olvasható.

 • További információt e témával kapcsolatban a következő email címen kaphatnak: [email protected]

Köszönjük a megértésüket és reméljük, hogy kellemes pillanatokat szerez majd Önöknek a Krisna-völgyi látogatás!

 

21 hozzászólás


 1. Üdv! Örülök, hogy szerepel a házirend a honlapon, mert így láttam, hogy kutyával nem lehet ellátogatni önökhöz. Most családi, hosszú hétvégén vagyunk a Balatonon, a kutyánkkal. Önökhöz majd egy egynapos kirándulás keretében látogatunk el, más alkalommal, kutyátlanul:-) Viszont, bár nem rám vonatkozott, de többes számban íródott, az ‘Idióta értelmetlen kutyások!’ stílusú, tegeződő hozzászólást elég sértőnek találom:-(( Bár maga a hozzászólàs értelmetlen:-)), mert aki a szabályokkal nem ért egyet, max. értetlen, értetlenkedő lehet. Békés, szép napot kívánok!

 2. Kedves Viola! Macskák élnek Krisna-völgyben, mert Somogyvámos falurészből bejönnek a Völgybe. Többeket etetnek a helyi családok.

 3. Krisztina, én úgy emlékszem, hogy a völgyben nincsenek kutyák, macskák. Nem hinném,hogy egy vegetáriánus közösség ragadozó állatokat tartana és azzal kínozná őket, hogy vega kaját ad nekik enni.

 4. Jó napot kívánok!
  Mai napon pont a völgy felé vitt az utunk, gondoltuk benézünk, de ketten voltunk meg a kiskutyánkal, akire családtagként tekintünk!
  Persze megértettük hogy nem lehet bevinni kutyát a házirend miatt, amit a pénztárnál tudtunk meg, de amit mondott a recepciós hogy kössük ki a kutyánkat vagy zárjuk a kocsiba, az kicsit felháborított!
  Mivel a családtagunk nem mehetett be így mi sem mentünk, egy család vagyunk és nem külön szeretnénk átélni programokat! Köszönjük

 5. Kedves Geri!

  A Búcsú a hatályos COVID-szabályozások miatt védettségi igazolvány köteles volt.
  A Búcsún kivül kedd-vasárnapig 10-17:00-ig látogatható Krisna-völgy védettségi igazolvány nélkül.
  Szeretettel várunk!

 6. Kedves Kinga,

  Mèg mindig aktuàlis feltètel a vèdettségi-oltási igazolás a Búcsú belèpèsèhez?

 7. Kedves Mónika!
  Csak a Krisna-völgyi Búcsúba kérünk oltási igazolványt, a többi látogatási napon nem szükséges. Kivéve az étterem zárt terének használatához, illetve vendégházaink szobafoglalásához egyes esetekben. Szeretettel várunk!

 8. Kedves Krisna -völgyiek!

  Érdeklődnék, hogy a korona vírus elleni védőoltást igazoló okirattal lehet csak menni a völgyet látogatni?

  Válaszukat előre is köszönöm!

  Liborné D. Mónika

 9. Kedves László!

  Sajnos csak most vettük észre az üzenetét. Kérjük szépen, csoportszervezési kérdésekkel a jövőben Papp Krisztinát keresse közvetlenül telefonon: +36304363900. Köszönjük szépen megkeresését.

 10. Kedves Ági!

  Köszönjük kérdésed. Térdnadrágban lehet jönni nyugodtan. A túlzottan mini, illetve dekoltált ruhák nem javasoltak a helyben élő, szerzetesi közösség miatt. Köszönjük szépen kérdésed. Szeretettel várunk!

 11. Tiszteletem! Látogatás alkalmával a térdnadrág megengedett viselet a férfiak és nők részére?
  Köszönöm Ági

 12. Idióta értelmetlen kutyások ! Mit nem lehet ezen megérteni hogy ha nem lehet kutyát bevinni .Mit gondoltok hogy mindenki hozzátok fog igazodni! Ez az ő otthonuk és ezért hozták a szabályokat hogy megvédjék amiket kialakitottak. Örülj neki hogy egyáltalán beengednek, Mit szólnál hozzá ha én is bevinném a lakásodba a házikedvencemet egy három méteres óriás kígyót!

 13. Tisztelt Cím! A Vas Megyei Nyugdíjas Rendőrök Egyesülete elnökeként kérdezem, hogy 2018. szeptember 8. napján látogatást szervezünk Önökhöz. Tudnak-e fogadni kb 50 fős csoportot?
  Amennyiben igenlő a válasz kérem rögzítsék a fenti időpontban érkezésünket. Köszönöm válaszukat.Üdvözlettel dr Horváth László egyesületi elnök

 14. Kedves GOPA-KUMÁRA DAS !

  Tisztelettel üdvözöllek.-hgyan vagy követlen elérhető .
  a képet is fogom küldeni.

  József Győrből

 15. Author

  Kedves Sven!

  A következő email címen minden hasonló
  kérdésedre választ kaphatsz: [email protected].
  ,mert az illető járatos azokban 🙂

  Üdv: Krisna-völgy

 16. Kedves Krisna-völgyiek!

  Ebben a hónapban tervezem, hogy ismerőseimmel ellátogatok a völgybe. Hat éve élek straight edge (sXe,XXX) életmódot, annyi eltéréssel, hogy nem vagyok vegán. Kérdésem az lenne, hogy hallottatok-e erről a mozgalomról? Magyarországon a Tisztán A Cél Felé nevű zenekar vallja magát krisna-hívő straight edgenek. Remélem nem zavartam soraimmal!

  Üdvözlettel: sven

 17. Author

  Kedves Adriana!

  Mi is nagyon szeretjük az állatokat, ám ahogy Ön is olvashatta valóban
  nem lehet háziállatot behozni a területre. Ez egész egyszerűen azért van
  így, mert ez Krisna-völgy házirendje.

  Korábban -sajnos nagyon sok esetben- kellemetlen tapasztalatokat szereztünk
  a behozott állatokkal kapcsolatban (fertőzések a tehenészeben, vendégeink
  megtámadása, parkosított és közterületeink beszennyezése, stb.) Ezeken kívül
  sokszor épp a vendégeink jelezték vissza, hogy kellemetlenül érezték magukat
  mások felelőtlensége miatt. A jelenlegi szabályozás, megelőzni hivatott a
  fentebb említett problémákat.

  Reméljük, hogy sikerült több információt kapnia a kérdésével kapcsolatban és
  a jövőben Önt is a vendégünkként köszönthetjük majd!

  Üdv: a Krisna-völgyiek

 18. nagyon tetszik ez az életfelfogás miszerint ott élnek az emberek, csak ha valaki iyg áll a világhoz akkor számomra érthetetlen miért is nem lehet saját háziállatot vinni oda….lehet én nem vagyok eléggé tisztában azzal amit képviselnek, de ez nagyon ellentétesnek tartom, és kicsit képmutató dolognak tartom.Már elnézést a kemény szavakért, de az állatokat jobban tisztelem mint a legtöbb embert.ha valaki erről felvilágositana megköszönném

 19. Üdv!
  A völgyben egyeltalán nincsenek kutyák? Semmilyen módon nem lehet magammal vinni kutyát? Nem tudom őket kire hagyni….Pedig úgy mennék.

 20. Üdv mindenkinek!Nagyon tetszik az egész VÖLGY ,ha isten is ugy akarja a kis Nagy család,mihelyt lehetőségünk lessz,elmegyünk hacsak egy hétvégére is. Tisztelettel Lalipapa és családja Kérem Önöket,ha egy mód van rá, tájékoztassanak.hogy az őszi iskolai tan-szünetben,milyen programok vannak.)KÖSZÖNÖM!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük