Krisna-völgy kedvelt turisztikai célpont, élő falu de egyben egy lelki közösség otthona is. Ezért többekben felmerülhet, vajon milyen szabályok betartását kérjük a hozzánk látogatóktól?

Íme Krisna-völgy házirendjének pár fontos eleme:

1.)  Kérjük, hogy megfelelő ruházatban látogassák meg Krisna-völgyet, kerülve a nagyon kihívó öltözetet: miniszoknya, mélyen dekoltált ruha, stb.

2.)  Kérjük, ne fogyasszanak alkoholt, mielőtt hozzánk érkeznek, mert ittas személyeket nem áll módunkban beengedni.

 

 

3.)  Kérjük, ne hozzanak magukkal húst, halat, tojást tartalmazó, illetve alkohol tartalmú ételt vagy italt, mert ilyen élelmiszereket nem lehet fogyasztani Krisna-völgyben.

 

 

4.)  Kérjük, ne hozzák magukkal házi kedvenceiket – kutyát, macskát, és egyéb háziállatot, mert őket a saját maguk, a vendégeink, valamint a mi állataink védelmében nem tudjuk beengedni Krisna-völgy területére.

Krisna-völgyben a természetes élővilág megmentésén, visszatelepítésén dolgozunk. Arborétum létrehozásával számos védett madárfajnak teremtettünk megfelelő otthont, és ezért is nem engedjük be pl. a kutyákat, hogy ezt a természetes békés élővilágot ne zavarhassák meg.

5.)  Kérjük, hogy Krisna-völgy területén ne dohányozzanak, erre a célra a főbejárat előtt van kijelölt hely.

6.) Továbbá kérjük, hogy a tavakban ne fürödjenek, ne szemeteljenek a területen, az állatokat ne etessék, és a virágokat, növényeket ne szedjék le.

Zarándokházaink házirendje ITT olvasható.

Köszönjük a megértésüket és reméljük, hogy kellemes pillanatokat szerez majd Önöknek a Krisna-völgyi látogatás!