bucsu Jó néhány újdonsággal várjuk az idei évben Önt és családját a Búcsúban! Az itt szereplő információk hasznosak lehetnek a Búcsú rendszeres látogatóinak is, és azoknak is, akik most kóstolnak bele először e fesztivál kalandjaiba.

menyasszony

Az első és talán legizgalmasabb, hogy idén nem csak szombaton és vasárnap, hanem pénteken is lesz esküvő. Mindhárom nap 2-2 pár fogad egymásnak örök hűséget a védikus esküvő keretében.

Összesen 2.500 négyzetméter kerül sátrak alá, a tehenészetnél újra majdnem duplájára nő a búcsú területe. A kézműves faluban lévő büfé méretét is megduplázzuk. A gondolatkiállítás is külön színpadot kap, így még többen vehetnek részt a kötetlen beszélgetéseken. Az íjászat ismét a tehenészet környékén kap helyet, de jóval nagyobb területen.

Megváltozik a haladási irány, a vendégek a parkolóból az iskola – tehenészet útvonalon juthatnak el a színpadhoz és a templomhoz, ahol szebbnél szebb portékákat kínáló árusok és kézművesek várják őket. Reméljük, hogy így mindenki minden látnivalóval és programmal találkozni tud.

A részletes színpadi programot itt találja: Megnézem magamnak!