Krisna-völgyi iskolánk már akkreditált

A mai napon kaptuk meg a Lengyeltóti Önkormányzat Jegyzőjének hivatalos levelét, amelyben értesítenek bennünket arról, hogy a “Srí Prahláda Általános Iskola” mostantól államilag elfogadott, akkreditált iskolaként működhet.

Tanulóink idáig a környékbeli iskoláknál magántanulókként szerepeltek. A Krisna-völgyi iskola tanárai készítették fel őket a félévenkénti vizsgákra, amiket a gyerekek rendszeresen, szépen teljesítettek is.

A tavalyi év során fogalmazódott meg Krisna-völgy elnöke, Gaura Sakti Prabhu és Egyházunk Oktatási Tanácsa részéről az igény, hogy próbáljuk meg hivatalossá tenni az iskolánk működését.

Több hónapos, megfeszített előkészítő munka előzte meg e mostani eredményt, melyben az iskola tanárai (élükön Srí Szarovara déví dászí), valamint Oktatási Igazgatónk, Prémamoja dásza igyekeztek minden szempontból megfelelni az állami előírásoknak.

Ahogyan azt korábban már említettük, iskolánk az év minden napján szívesen fogadja a látogatókat az alábbi nyitva tartás szerint:

  • Hétfő-Szombat: 10.00-13.00 és 15.00-17.00 között

(Vasárnap és az egyházi ünnepeink során nem látogatható)

Látogassanak el Önök is a Srí Prahláda Iskolába, és nézzék meg, hogyan telnek egy krisna-tudatos kisdiák mindennapjai!

Néhány fénykép az iskolánk életéből:

Életképek a Krisna-völgyi iskoláról

2 hozzászólás

  1. Üdvözlet!
    1994-ben hallottam először a Krisnatudatú Hivők létezéséről. Azóta figyelemmel s nagy szimpátiával kisérem munkájukat, életmódjukat. Meg kell vallanom, nagyon szimpatikus amit tesznek, s ahogy teszik. Én 27 éve szereztem meg a tanitói diplomát és azóta tanitok is ugyanazon a helyen. Először vágy volt, mára már azonban elhatározássá nőtt, hogy Krisna-völgyben szeretnék letelepedni és tanitani a kis nebulókat, ha erre van lehetőség.
    Mély tisztelettel: Éva

  2. Gratulálok nektek! Krisna völgy megérdemli azt hogy saját, elismért iskolája legyen. Sok sikert kívánok a további munkához!

Comments are closed.