A Henna Fesztiválon nem csupán hennázni lehet! Számos helyszín ad lehetőséget, hogy vendégeink próbára tegyék kézügyességüket. Így például saját krémparfűmöt készíthetnek, selyemfestést próbálhatnak ki, hajtogathatnak szalvétarózsákat, vagy akár virágékszereket, virágfüzéreket is készíthetnek maguknak a kedves vendégek.

Egy különleges technikát bemutató asztallal is készültünk idén. Ez egy aprólékos, mégis bájos virágkészítési mód, mely szaténszalagok megmunkálását jelenti. A Henna Fesztiválon szakértő kezek felügyelete alatt próbálhatják ki, hogy lehet finom, elegáns szirmokat készíteni, majd azokat ékszerré varázsolni.

Pár szóban bemutatkozik az ékszerkészítő művészünk Kánya Adrienn:

Az Arienndora egyedi kézműves ékszereket szatén szalagokból készítem. Minden levélkét egy-egy db szatén négyzetből hajtogatom, olvasztom és ezeket a szirmokat ragasztom össze különböző elrendezésekben.  A technikának a neve „kanzashi”, ami Japánból származik. A gésák és hölgy társaik haját díszítik, díszítették ilyen szirmokból készült virágokkal.  Ezt a technikát a szalagékszer készítésben alkalmazom.

www.arienndora.hu Facebook/ Ariendora.hu

 

Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben, vagy Csoportjával fesztiválprogramunkon részt venni?

Kérjük, hívja fel Turisztikai Szervezőnket a +36 30 436 39 00 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!