A Krisna-völgyi rendezvények sokszínű programjaik, csodás hindu kultúrájuk mellett betekintést enged egy olyan világba, amit nem fertőzhet meg a modern civilizáció.
Krisna völgy a szeretet, a béke, és a nyugalom szigete. Egy darabka föld az országban, ahol lelki békére lelhetünk, hátrahagyva magunk mögött a modern hétköznapi dolgokat. Egy hely, ahol önmagunk lehetünk, ahol nem társadalmi rangunk, vagyonunk határoz meg minket. Itt bátran kinyithatjuk a szívünket, lelkünket, őszintén mosolyoghatunk, s élvezhetjük mindazt a természetes, szívből jövő szeretetet, törődést, amit Krisna sugároz felénk embertársaink által.
Hálás vagyok, amiért immár hetedik éve látogathatom a völgyet, ugyanis az életem úgy alakult, hogy több, mint tíz évvel ezelőtt találkoztam a hindu kultúrával, az öltözködésük által. Azóta az életem szoros részesévé vált. Az évek alatt kialakítottam a magam kis vállalkozását, így született meg
Azemah boltja, mely indiai használt ruházat árusításával foglalkozik, s célja, hogy megszínesítse kicsit a világot.


Bár használt, mégis jó minőségű, egyedi ruhákat kínálok eladásra, elérhető áron. A célközönség minden olyan vásárló, aki elhatárolódik a tucat-termékektől, egyedi dolgokban gondolkodik, amit olcsón, elérhető áron meg tud vásárolni. Így üzletem kiszolgálja a kis zsebpénzzel rendelkező diákokat, a többgyermekes anyukákat, a kisnyugdíjjal rendelkező időseket ugyanúgy, mint azokat, akik csak a termék egyediségét veszik figyelembe, ám az ára nem okozna gondot. Ebből következik, hogy széles spektrumú a vevőközönség. A ruhák egyedisége nem megy az ár rovására. Célom, hogy elérhető áron, minden igényt kiszolgálva jusson a vevő a kívánt termékhez.

Áraim kialakításában, a piac felmérése mellett, nagy szerepet játszik a termék minősége, milyensége, gyakorisága, egyedisége illetve a jelenleg piacon lévő hasonló termékek ára. Igyekszem a mindenkori elérhető árhoz közelíteni termékeim árát – figyelembe véve vevőim igényeit.
Fontosnak, s alapvető emberi normának tartom az eladó-vevő közötti kommunikációt, kapcsolatok, barátságok kiépítését, ápolását.


Az üzleti része mellett, nem utolsó sorban minden egyes program, melyen árusítok, felüdüléssel tölt el, mert olyan emberekkel találkozhatok, legyen az Krisna hívő, látogató, vásárló, vagy éppen szintén vásározó, akik szebbé teszik napjaimat őszinte kedvességükkel, mosolyukkal.
Bízom benne,hogy a jövőben még sokszor ellátogathatok ide, termékeimmel színesíthetem a Krisna-völgyi programok bazársorát, és élvezhetem mindazt a jót, amivel ez a hely megajándékoz, amitől évről-évre jobb emberré válok.
Mindenkinek ajánlom, amikor csak teheti, látogasson el ide, legyen részese ezeknek a csodálatos program sorozatoknak. Lelket melengető, csodaszép természeti környezetben élvezheti ezen kultúra minden varázsát.

Hare Krisna

Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben, vagy Csoportjával fesztiválprogramunkon részt venni?

Kérjük, hívja fel Turisztikai Szervezőnket a +36 30 436 39 00 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!