2016-ban egy nagyon kedves embert ismerhettünk meg Hegedűs Eszter személyében. Tevékenysége és lelkesedése tükröződik munkásságában is. Miután egy elégedett vásárló javaslatára felvettük Eszterrel a kapcsolatot az akkor még teljesen új Henna Fesztivál ötletével kapcsolatban azonnal nyitottsággal fogadott bennünket, ontotta javaslatait, kreatív ötleteit, és támogatott kezdeményezésünkben.

Eszter segítségével tudtuk megvalósítani a henna alapanyag kiállításunkat, és tájékozódhattak vendégeink a henna termesztésének és előállításának különféle fázisairól, melyet fotók és előadás keretében meg is hallgathattak az érdeklődők.

Nagyon szeretünk kreatív személyekkel közösen gondolkozni, ezért rendkívül gördülékeny, termékeny időszakok jellemezték közös munkánkat, melynek gyümölcsét a Henna Fesztiválokon tudtuk bemutatni.

Idei évben Eszter személyesen nem tud ellátogatni a rendezvényre, de lehetősége szerint támogatja a henna művészek pályafutását, és lélekben jelen van rendezvényünkön! Így idén is átvehetik versenyzőink a Dejavu Világ által küldött ajándékcsomagokat.

Sok szeretettel ajánlom kedves vendégeink figyelmébe a kézi készítésű házi termékeket, melyek nagyon jó minőségben állnak rendelkezésükre a Dejavu Világ honlapján: https://dejavuvilag.hu/

 

 

Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben, vagy Csoportjával fesztiválprogramunkon részt venni?

Kérjük, hívja fel Turisztikai Szervezőnket a +36 30 436 39 00 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!