ELMARAD Egy bölcs ember küldetése – Barangolások Krisna-völgyben 11.30-14:00


Exkluzív ismeretterjesztő csoportos programunkhoz a szentély középső bejáratánál találkozunk 11:30-kor, a program során egy bölcs ember, Srila Prabhupada küldetéséről beszélgetünk és rajta keresztül ismerjük meg Krisna-völgy létrejöttének hátterét, céljait.


Megtekintjük a Tehénvédelmi Központot és Krisnakertet, a vegyszermentes kertészeti részlegek egy részét. Vendégvezetőnktől sokkal több érdekességet ismerhetsz meg a program ideje alatt, mintha csak a tanösvény táblák információi mentén tennél körsétát.


A program az indiai szentély meglátogatásában teljesedik ki, ahol megismerkedünk Srila Prabhupada-val és néhány elgondolkodtató Bhagavad Gita verset is tanulmányozunk közösen lelkünk táplálása érdekében. Majd a testünk következik, egy ínycsiklandó ebéddel zárul programunk a Govinda étteremben.


Maximum létszám: 30 fő
Csoportvezető: Virudavali Devi Dasi Krisna-tudatú teológus, szerzetes
A jegyelővétel és regisztráció már elindult*: ELMARAD https://jegy.krisnavolgy.hu/
A jegyelővételt és regisztrációt előzetesen kérjük mindenkitől online jegyoldalunkon, mely bankkártyás fizető rendszerrel összekapcsolt.
Részvételi díj:
felnőtt: 8100 Ft
6-18 éves gyerek és nyugdíjas: 7100 Ft
A jegy ára tartalmazza: Krisna-völgyi napi belépőjegy + program + ebéd. Regisztráció vége: március 17. 23:59


Messziről érkezel?
Szállásfoglalás és szállásinformáció:
https://vendeghaz.krisnavolgy.hu/
Szeretettel várunk Krisna-völgyben!


Turisztikai információ: +36304583373 [email protected]


*A szervező csak abban az esetben vállalja a jegyárak visszatérítését, amennyiben ő maga mondja a meghirdetett programot.
**Minimális csoportlétszám: 4 fő.