Az önellátás útján – Barangolások Krisna-völgyben téli kiadás 11.30-14:00


A szentély középső bejáratánál találkozunk 11:30-kor, a program során Krisna-völgy önellátási tapasztalairól beszélgetünk exkluzív körséta programunk közben.


Megtekintjük a Tehénvédelmi Központot és Krisnakertet, a vegyszermentes kertészeti részlegek egy részét. Vendégvezetőnktől sokkal több érdekességet ismerhet meg a program ideje alatt a látogató, mintha csak a tanösvány táblák információi mentén tenne körsétát.
Beszélgetünk a Krisna-völgyi lakóházak helyi sajátosságairól is, vendégeink igénye szerint, illetve az időjárási viszonyoktól függően elsétálunk a lakóövezeti részbe, mely egyénileg máskor nem látogatható. Közösen tanulmányozzuk az ökofalusi lét sajátosságait, a kérdésekre örömmel válaszol a vendégvezető Raghu-vara Das.


A program az indiai szentély meglátogatásában teljesedik ki, majd egy ínycsiklandó ebéddel zárul a Govinda étteremben.
A program során megvásárolható az Öko-Völgy Alapítvány gondozásában megjelent egyedi, gyakorlatias könyvsorozat: Beszélgetések az önellátásról mind a 3 kötete vagy megrendelhető webáruházunkból: https://bolt.krisnavolgy.hu/termek/beszelgetesek-az-onellatasrol-1-3-akcios-konyvcsomag/?fbclid=IwAR2vdPdrlIE44rYotw1usHDhTNGTWC2tzZyZpfyDh7zS9JZpyxxHjRhEq70/


Maximum létszám: 30 fő

A jegyelővétel és regisztráció már elindult*: https://jegy.krisnavolgy.hu/
A jegyelővételt és regisztrációt előzetesen kérjük mindenkitől online jegyoldalunkon, mely bankkártyás fizető rendszerrel összekapcsolt.
Részvételi díj:
felnőtt: 8100 Ft
6-18 éves gyerek és nyugdíjas: 7100 Ft


A jegy ára tartalmazza: Krisna-völgyi napi belépőjegy + program + ebéd.
Regisztráció vége: március 10. 23:59


Messziről érkezel?
Szállásfoglalás és szállásinformáció:
https://vendeghaz.krisnavolgy.hu/
Szeretettel várunk Krisna-völgyben!
Turisztikai információ: +36304583373 [email protected]


*A szervező csak abban az esetben vállalja a jegyárak visszatérítését, amennyiben ő maga mondja a meghirdetett programot.
**Minimális csoportlétszám: 4 fő