Barangolások Krisna-völgyben – Ökrös szekeres élménytúra🐮

április 1. 11-14:00 előzetes regisztráció szükséges


🍁Exkluzív 3 órás, vendégvezetővel kísért programunk során, Krisna-völgy főbb látnivalóit járjuk be – díszparkok, dísztavak, tehénvédelmi központ, vegyszermentes zöldségkertészetek, indiai szentély – ökrös szekéren beszélgetünk Krisna-völgy életmódjáról, fenntarthatóságáról, érdekességeiről.


🍁A szekerezés 11-13:00-ig tart, Krisna-völgy recepciójától, az elefántoktól indul, 13:00-tól az indiai szentély megtekintése kezdődik gyalogosan, végül pedig az ínycsiklandó, Krisna-völgyi vegyszermentes terményekből készült vegán ebéd következik minden vendégünk számára.


🍁A részvétel feltétele az előzetes online regisztráció és jegyvásárlás.
Csoportvezető: Anthardi das, Krisna-völgyi szerzetes


👉🏻Regisztráció és jegyvásárlás*: https://jegy.krisnavolgy.hu/
felnőtt: 8900,-
gyerek/nyugdíjas: 7900,-
A program ára tartalmazza: Krisna-völgyi belépőjegy + program + ebéd

A regisztrációs lehetőség: március 31. péntek estig él vagy a létszám korlát eléréséig (max. 20 fő). Több fő nem fér fel a szekérre!


☝🏻A program SZÉP kártyával is fizethető a helyszínen. De ebben az esetben is szükséges előzetes telefonos regisztráció: +36304583373 vagy e-mail-ben: [email protected] címen.


Útinform

Krisna-völgy Somogyvár irányából, végig aszfaltozott, főútvonalak mentén közelíthető meg. Ne térj le földutakra akkor se, ha a GPS arra küldene, kétségbeesett autómentés a vége sok esetben sajnos.


🏡Messziről érkezel?

Ajánljuk érkezz meg már előző délután és pihenj egy éjszakát vendégházaink egyikében. Szállásfoglalás és szállásinformáció: vendeghaz.krisnavolgy.hu/


*A szervezők csak abban az esetben vállalják a jegy visszatérítését, amennyiben Krisna-völgy mondja le a programot.
** A program minimum 4 fő jelentkezése esetén jön létre.
Információ: +36304583373 [email protected]