Krisna-völgy turisztikai honlapja új szolgáltatással bővül: a Média-részben található letöltések oldallal, ahol vendégeink által beküldött képeket, videókat, illetve a honlap szerkesztői által feltöltött média fájlokat tölthetik le az arra kíváncsiak.

Reméljük, hogy ezzel az újítással még többen kedvet kapnak Krisna-völgy meglátogatásához, hiszen így mások tapasztalatai is inspirálhatják Önöket erre.

Kérjük kedves vendégeinket, küldjenek nekünk anyagokat, amelyeket Krisna-völgyi látogatásuk alatt készítettek, így megosztva élményeiket a honlapunk látogatóival.

Köszönjük szépen!

Jó szórakozást kívánunk!

A Krisna-völgyi honlap szerkesztői

Médiatár: ITT

4 hozzászólás

 1. Kedves Olvasók!

  Köszönjük a hozzászólásokat, nagyon örülünk, hogy mindenkinek tetszenek az új szolgáltatások, annak pedig még jobban, hogy örömmel használják is őket!
  A 8-ai konferenciáról pedig hamarosan beszámolót is olvahatnak majd a honlapon!

  Gouranga!

  Sörös Ágnes

 2. Sziasztok!!!
  Szerdán szerencsém volt megtekinteni az ökövölgyet amely számomra és évfolyamtársaim számára is tanulságos és izgalmas volt. Tudásunk bővült hogy mi vár ránk és mit tehetünk ellene. Megismertük Krisna-völgyet ami gyönyörű és nyugalmat áraszt. Mindenkinek ajánlom ha új élményekre és barátságos környezetre vágyik nem szabad kihagyni.
  Szarvasi Főiskola

 3. Haribol !

  Krisna-völgy Csodálatos lapja nagyon tetszik örülök,hogy kicsi videókat is lehet nézni.

  GAURANGA.Magdi.

 4. Haribol!
  Gratulálok, nagyon jó ötlet volt az új szolgáltatás 🙂

Comments are closed.