Örömmel tudatjuk mindenkivel, hogy a 20 éves Krisna-völgy rendezvénysorozat ünnepségei -meghívott Prominens Vendégek részvételével- május 15.-én az új recepcióépületünk átadásával kezdődnek meg!

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal pályázatán nyert támogatásból létrejött épületegyüttes méltó módon képviseli Krisna-völgy szellemiségét, a környezettudatos nemzeti kultúráért tett lépéseit. „Az ökofalvak lakói társadalmi, ökológiai és gazdasági fenntarthatóságra egyaránt törekednek; céljuk a környezetnek legkevésbé ártó, abba leginkább illeszkedő emberi települési modell létrehozása”. A bejárattól induló közel másfél kilométeres Ökológia Gazdálkodás Tanösvény állomásain a gyakorlatban is megtekinthető ez a folyamat. Békében a természettel, önellátásra törekedve, az alternatív energiák használatával olyan légkört alakítottunk ki, mely rendkívül kedvez a lelki tevékenységeknek. Mottónk: egyszerű élet, emelkedett gondolkodás.

20 éves fennállásunkat fesztiválokkal, táborokkal, különböző rendezvényekkel szeretnénk megünnepelni. A részletes programterv ITT megtekinthető.

  • Szeretettel várjuk minden Kedves Vendégünket!