Kedves Vendégünk!

A programnaptár segítségével könnyebben tervezhetővé szeretnénk tenni az Ön kirándulását. (Amennyiben egyénileg érkeznek, és nem csoporttal, a programokra nem kell előre bejelentkezni!)

Kérjük, hogy időnként térjen vissza oldalunkra, hiszen kínálatunkat újabb programokkal, eseményekkel, érdekességekkel bővítjük… Köszönjük, és természetesen az említett programokon túl egész évben szeretettel várjuk Krisna-völgybe a Családjával együtt 🙂

Krisna-völgyi rendezvények:

Csodaboci fesztivál – ELMARAD
Április 11. (Húsvét hétvége) 10:00-15:00

Vega Gasztronap – ELMARAD
jus 31. (pünkösd vasárnap) 10:00-16:00

Tánc- és Hennafesztivál – ELMARAD
nius 21. (vasárnap) 10:00-16:00

25. Krisna-völgyi Búcsú – ELMARAD
lius 17.-19. 9:00-

Virág Ünnep
Október 24. 10:00-16:00

 

Tematikus Hetek Krisna-völgyben!

ELMARAD! – Zöldülj velünk” – Öko- és kertészeti napok Krisna-völgyben Március 16-21-ig

Szereted a természetet, a friss, „élő” zöldségeket és gyümölcsöket? Fontos számodra a környezeted megóvása? Szeretnél tiszta és természetes alapanyagokat használni a háztartásodban?

Ha igen, látogass el hozzánk ezen a héten! Szakavatott kertészeink, botanikusaink és öko kencék világában jártas szakértőink várnak lebilincselő, az aktuális helyszín megtekintésével egybekötött előadásaikkal.

 

ELMARAD! – Radzsasztán világa” – Indiai Kulturális Hét – Április 27- május 2-ig

Vonzónak találod Indiát? Bölcsessége, művészete, színes kultúrája, gazdag konyhája páratlan! A szépségápolásban, öltözködésben, ékszerek használatában, henna festésben és egyéb női praktikákban élen jár és világot hódít. Szeretnéd te is kényeztetni magad egy napra? Ha igen, téged is várunk ezen a héten és ellenállhatatlan indiai külsőt varázsolunk köréd!

 

ELMARAD! – Indiai gasztro hét – Május 18-23-ig

Megízlelted már az indiai konyha remekműveit? Gazdag fűszerezéseivel, harmonikus íz-hatásaival, változatos főzési eljárásaival, ajurvédikus ismereteivel, valamint az étkezés kultúrájával a világ legváltozatosabb konyhájaként tartják számon. Ha szeretsz finomakat enni, kedveled az egzotikus ételeket, érdekelnek az ajurvédikus alapismeretek, illetve megismerkednél az Indiában használt aromás fűszerekkel, gyere el Krisna-völgybe egy felejthetetlen hétre.

 

Vega gasztro hét – Szeptember 7-12-ig

Ha szereted a változatosságot, érdekel az egészséged, együtt érzel az állatokkal vagy csak nyitott vagy mindenre, gyere el hozzánk ezen a héten és mi bevezetünk téged a vegetarianizmus Védákban javasolt világába! Ehetsz pazar indiai fogásokat, bepillanthatsz az ajurvéda rejtelmeibe és megismerheted a keleti fűszerek egészségre gyakorolt kedvező hatásait is!

Rendezvényeink részletesen:

 

✿✿✿

ELMARAD! – Csodaboci fesztivál
Április 11. (Húsvét hétvége) 10:00-15:00

Jegyárak:
Felnőtt: 2490 ft, Gyermek, Nyugdíjas: 1590 ft

BOCISIMOGATÁS,
ÖKRÖSSZEKEREZÉS,
POLA PUDZSA

Mi vár Rátok ezen a napon?
Tapasztald meg, hogyan kapcsolódik ki és dolgozik együtt ember és állat, hogyan hangolódik egymásra gondozó és az 1 tonnás ökör, hogy együtt gondoskodjanak Földanyáról, és élelemről.

POLA PUDZSA
A különlegesen feldíszített ökrök „virágfürdője” és megetetése, melybe vendégeink is bekapcsolódhatnak. Sőt, erre a programra kifejezetten kérnénk, ha van lehetőségetek, hozzatok magatokkal nagy mennyiségű virágfejet, virágszirmot!

 

 

 

✿✿✿

ELMARAD! – Vega Gasztro Nap
jus 31. (pünkösd vasárnap) 10:00-16:00

Jegyárak:
Felnőtt: 2490 ft, Gyermek, Nyugdíjas: 1590 ft

Illatok, Zamatok, Látványos Falatok

Mi vár rátok ezen a napon?

Látványkonyha, Gasztro titkok, Fűszer Csodák, Színpadi előadások és családi programkínálat ismét megtalálható lesz a Krisna-völgyi Vega Gasztro Napon!

Légy kreatív és merész: ARANY-MASZALA DÍJ 2020!

Nevezz, és főzzünk együtt! Itt mindenki nyer, de a legjobb alkotás ismét átveheti Krisna-völgy által kiadott Arany-maszala díjat. Újdonságunk 2020-ra a közönségszavazás! Így, ha nem is veszel részt a versenyen, akkor is számítunk a jelenlétedre, hiszen Te is hozzájárulhatsz a legfinomabb étel díjazásához!

 

 

 

 

✿✿✿

ELMARAD – Tánc- és Hennafesztivál
nius 21. (vasárnap) 10:00-16:00

Belépőjegy árak: 
Felnőtt: 2490 Ft, Gyermek, Nyugdíjas: 1590 Ft

Előadások, Zene, Csodálatos Indiai viseletek, Közös tánc és tánctanulás, ami rád vár, valamint ismét megrendezésre kerül a hennaverseny, helyszíni gyermek kategóriával!

Engedd meg magadnak, hogy ez a nap csak Rólad szóljon! Mindez az ősi művészetek, a hennafestészet és a táncművészet, valamint az elmaradhatatlan gasztronómiai élmények segítségével történik.

Gondoltad volna? Ezen művészetek nem csupán a hétköznapi problémáktól szabadítanak meg, de ha engeded, akár közelebb is vezethetnek valódi önvalódhoz, mely a legragyogóbb szépség, boldogság, és tudás forrása.

 

 

 

 

✿✿✿

ELMARAD – 25. Krisna-völgyi Búcsú

India világa, Gasztronómia, Bölcsességek, Lelki témák, Játék gyerekeknek és felnőtteknek,
Önnfentartás, Gazdálkodás a Földanya védelmének nevében

Több, mint 50 helyszín, 280 hektáron, és több, mint 300 Krisna hívő, aki vár benneteket, hogy megismerhessétek India művészetét, lelki tudományát, a bio-gazdálkodás rejtelmeit, a természet közeli oktatás, játékok és életvitel gyöngyszemeit.

Mi fér bele? Mi nem? Milyen változatos, és ízletes a vegetáriánus világ repertoárja?

Milyen csodálatos környezetet teremthetsz magadnak, ha tudással, figyelemmel és szeretettel gondoskodsz magadról, környezetedben élőkről és a természetről?

Gyere el és megmutatjuk, eddig hogyan sikerült nekünk mindezt megvalósítani.

Ha szeretnéd, ITT A LEHETŐSÉG vidd haza e tudást, teremtsd meg magad körül, és tanítsd meg annak, aki még nem ismeri, hiszen ez a tudás mindenkié!

Helyszíni belépőjegy árak:

Felnőttek részére: 2490 Ft, diákok-, nyugdíjasok részére pedig 1590 Ft. Parkolás:személygépkocsik, motorok részére 600 Ft/nap, buszoknak 1.200 Ft /nap.

A Krisna-völgyi Búcsú az országban egyedülállóan füst és alkoholmentes program, így minden korosztálynak, karon ülőtől a nyugdíjasokig egyaránt élményt jelenthet!

Szeretettel várjuk Önt és Családját is! 

 

 

Virág Ünnep
Október 24. 10:00-16:00

Belépőjegy árak: 
Felnőtt: 2490 Ft, Gyermek, Nyugdíjas: 1590 Ft

Természet csodái, Szépség, mely elégedetté teszi a lelket, Odaadás öröme, Tisztelet hagyománya, mely a szívben lévő Boldogság elhagyhatatlan fűszerei.

Családias hangulattal várunk az év utolsó rendezvényén. Ez alkalommal meglátogathatod kertészetünket, ahol magad szedhetsz virágokat, melyekből bájos ékszereket készíthetsz a segítségünkkel. Áldáshozó zarándok-túránk alkalmával megalapozhatod szerencsédet, a virágok felajánlásával pedig lelkileg feltöltekezhetsz, hogy boldogsággal felvértezve térhess vissza a mindennapok forgatagába.

✿✿✿

 

További programjaink:

 • Krisna-völgyi Élményhétvége – Lehetőség nyílik megtapasztalni, milyen kincsekkel rendelkezik az ősi védikus, lelki kultúra és önmagunkhoz is sokkal közelebb juthatunk! További infromációk tanfolyamainkról és élményhétvégékről: http://tanfolyamok.krisnavolgy.hu/

 • Ön milyen programokra  jönne el hozzánk legszívesebben a Családjával?

Kérjük, hogy írja meg nekünk ötleteit, elképzeléseit az [email protected] email címre, hogy ezáltal is bővíthessük a program kínálatunkat 🙂

(képeink illusztrációk, programváltoztatás jogát fenntartjuk!)

18 hozzászólás

 1. Kedves Eszter!

  Köszönjük érdeklődését, igen, biztosítunk idegenvezetőt.
  Az alábbi oldalon találja idei kínálatunkat csoportok részére:

  https://krisnavolgy.hu/csoportoknak/

 2. Tisztelt Szervezők!

  Érdeklődni szeretnék, hogy lehet-e idegenvezetőt kérni valamelyik programjukra, ha egy csoporttal ellátogatunk Önökhöz.

  Üdvözlettel:
  Lami Eszter

 3. november 10.-én lesz, éttermünk is nyitva tart aznap.

 4. Üdvözlöm!

  Novemberben már csak egy rendezvényünk lesz, ami igazából egyházi ünnepünk, de természetesen részt lehet venni ezen is.

  Éttermünk ezen a napon nyitva lesz!

  November 10. Édesség hegy ünnepe.

 5. Üdvözlöm Önöket !

  November közepén szeretnék családommal látogatást tenni Önökhöz.Szeretnék érdeklődni,hogy van e lehetőség. Érdeklődnék ,hogy éttermük kínálatára szintén van e lehetőség.A látogatásunk egyik célja ,meg ízlelni az Önök ételeit.Megismerni az indiai kultúrát.Esetleg milyen programok lesznek még november közepe után. ?

 6. Jó napot! Érdeklődni szeretnék, hogy itt a Krisna-völgyben mikor lesz megtartva az Édességhegy Ünnepe?

 7. Kedves Minaksi!

  augusztus 26.-án lesz a fesztivál.

 8. Hare Krisna, kedves Bhakták!

  Nem találom a Radhastami fesztivál dátumát. Kérlek, írjátok meg.

  Köszönettel:
  Szolgátok: Mínáksí d.d.

 9. Kedves Ilona!

  A ruhát (szári) Krisna-völgy ajándékboltjában illetve Budapesti központunkban is lehet venni: http://lelekpalotaja.hu/

  Üdvözlettel,
  Krisna-völgy lakói

 10. Kedves Krisna völgyben élők.
  Az idei búcsúba én és a segítő kutyám is elmentünk köszönöm a szíves látást nagyon jól éreztük magunkat csodálatos hely ahol élnek. Ha megtehetném gyakrabban látogatnánk meg önöket mivel sok kérdésem lenne még. Nagyon szerettem volna egy olyan ruhát venni amilyet a hölgyek Önöknél hordanak sajnos a búcsúban nem volt ha segítenének abban hogy hol lehetne szert tenni egy ruhára megköszönném. Őszinte hívük egy nyugdíjas pedagógusnő és segítő kutyusa. Üdvözlettel.

 11. Üdv.!

  Kérek hírleveleket.

  Üdv. Indivarának (is).

  Góranga!

  Dr. Majoros Attila [email protected]

 12. Szép jó napot kívánok!
  Lehet, hogy a honlapon van csak nem láttam. Pestről nem szerveznek buszos utat? Esetleg távolsági busz megy arra? Ugy lemen ék már egyszer. Köszi Üdv dkk

 13. Author

  Kedves Judit!

  Kérjük, hogy ezzel kapcsolatban érdeklődjön közvetlenül a tábor szervezőjénél az alábbi elérhetőségeken:

  Lila-suka Dasa (Kissimon László)
  +36-30-530-6369
  [email protected]

  Üdv: a Krisna-völgyiek 🙂

 14. Tisztelt Szervezök !!
  Hogyan lehetne többet megtudni az önismereti tábórrol?
  Engem nagyon érdekelne 🙂
  További szép napot:)

 15. Author

  Kedves Erzsébet!

  Köszönjük szépen az észrevételét!

  Most már szerencsére olvasható a legújabb programnaptárunk is:
  https://krisnavolgy.hu/programnaptar/

  Üdvözlettel: a Krisna-völgyiek 🙂

 16. Üdvözlöm Önöket!
  Ellátogattam a honlapjukra mert az idén szeretném meglátogatni Önöket. Sajnos a 2014 évi programnaptárjukat még ma (2014.02.07.-én) nem tudtam elolvasni,mert nincs fenn a fonlapjukon. tisztelettel kérem,hogy értesítsenek amikor felteszik,mert a nyaram ennek a programnak az indításával kell hogy kezdődjön.
  Köszönettel és mély tisztelettel
  Erzsébet

 17. Üdv!

  A program közt van már, az ökogazdálkodással kapcsolatos,de “szerkesztés alatt” van még….
  Nagyon érdekelne, hogy csinálják ezt a mindennapokban, milyen növényeket termesztenek, hogyan….milyen állatokat tenyésztenek, hogyan…stb…
  A hétvégén az Agostyánban voltan az “öko”faluban…ahol nincs ott lakó ember és nem gazdálkodnak?!
  Ott hallottam a Krisna-völgyről, mint a legnagyobb biogazdálkodókról… mint egy igazi megvalósított és működő egészről!
  Még érdekelne a honlapon is látott indiai gasztronómia is!
  Egészen biztos, hogy valamikor érkezek!:D
  Köszönöm!
  Szép napot!
  Punger Károly

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük