Korábban már hírt adtunk arról, hogy beneveztünk a Pont(v)elem elnevezésű használt elemgyűjtő versenybe. Örömmel adjuk hírül, hogy az iskolák közötti versenyben 4. helyezést értünk el! A versenybe országosan összesen 540 iskolából kb. 9400 tanuló nevezett be, akik összesen kb. 70.000 kg elemet gyűjtöttek.

A Krisna-völgyi kisiskolások összesen 125 kg használt elemet gyűjtöttek, s mivel a versenybírák értékelték azt is, hogy az intézmény diákjainak hány százaléka vett részt (ez nálunk 100% volt), ezért az iskolák közötti versenyben a 4- helyezést nyertük el!

A gyerekek az összegyűjtött elemek alapján egyéni pontszámokat is kaptak, amiket különböző nyereményekre lehetett beváltani. Köszönjük minden diákunknak a lelkes részvételt, mindenki másnak pedig a biztatást :-)

Ez a helyezés pénzjutalommal is jár, amit az iskolai önfenntartás fejlesztésére fogunk fordítani. vásárolunk belőle egyrészt kerti szerszámokat a biokertünk hatékonyabb megműveléséhez, másrészt pedig az önfenntartó órák között szereplő vegetáriánus főzés témaköréhez (amit megtermelünk, azt főzzük is meg :-) ) edényeket és más konyhai eszközöket…

Forrás: oktatas.krisnavolgy.hu

  • Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben?

Kérjük, hívja fel turisztikai szervezőnket a +36 30 641 23 09 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!

1 hozzászólás

  1. Haribol! 😀
    Annyira jók vagytok!!!!! Példamutató,amit csináltok,ahyogyan a gyerekeket nevelitek,tanítjátok. Igazán készíthetnétek egy hosszabb lélegzetű filmet az életetkről, “Hogyan működik egy IGAZI öko iskola” címmel. 😀 Aztán mehetne példaként a többi suliba.Mi öko suli vagyunk,Pesten…..esélyünk nincs olyan dolgokra,mint nektek. Mégis,talán ötleteket kaphatnánk.

    További sikereket és minden égi és földi jót kívánok nektek! 😀

    Gauranga!
    Kati

Comments are closed.