10.23. 11-14:00 Ökrös szekeres élménytúra🐮

🍁Exkluzív 3 órás, vendégvezetővel kísért programunk során, Krisna-völgy főbb látnivalóit bejárva – díszparkok, dísztavak, tehénvédelmi központ, vegyszermentes zöldségkertészetek, indiai szentély – ökrös szekéren beszélgetünk Krisna-völgy életmódjáról, fenntarthatóságáról, érdekességeiről.

A szekerezés 11-13:00-ig tart, Krisna-völgy recepciójától indul, 13:00-tól az indiai szentély megtekintése kezdődik gyalogosan, végül pedig az ínycsiklandó, Krisna-völgyi vegyszermentes terményekből készült vegán ebéd következik minden vendégünk számára.


🍁A részvétel feltétele az előzetes online regisztráció és jegyvásárlás. Védettségi kártya nem szükséges a részvételhez.
Csoportvezető: Anthardi das, Krisna-völgy ökrészeti vezetője

👉🏻Regisztráció és jegyvásárlás: https://jegy.krisnavolgy.hu/
A szervezők csak abban az esetben vállalják a jegy visszatérítését, amennyiben Krisna-völgy mondja le a programot.

☝🏻Amennyiben OTP vagy K&H Szép kártyával egyenlítenéd ki a körséta program regisztrációs díját, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben: [email protected] vagy az oldalnak írt messenger üzenetben csütörtök estig vagy hívj bennünket: +36304583373.


🏡Szállással kombinált ajánlatunk
Ha messziről érkezel, érdemes egy éjszakát nálunk töltened, hogy kényelmesen, kipihenten vehess részt körsétánkon. További információ a szállással, valamint vacsorával, reggelivel kombinált lehetőségről itt:
https://elvonulas.krisnavolgy.hu/spiritualis…/

👨‍👩‍👧‍👧A programtól függetlenül is látogathatóak vagyunk
Az exkluzív körséta program mellett nem szünetel Krisna-völgy általános látogatási rendje! Ha a programtól függetlenül látogatnál el hozzánk a szombati napon, semmi akadálya, szeretettel várunk! Általános látogatáshoz nem szükséges bejelentkezés vagy előzetes regisztráció.


Szeretettel várunk! Találkozzunk személyesen is Krisna-völgyben!
További információ: +36304583373 és [email protected]