Lepd meg szeretteidet Krisna-völgyi ajándék belépőjeggyel, vendégház ajándékkártyával, Govinda éttermes kuponnal vagy a Búcsú ajándékjegyek egyikévelKrisna-völgyi ajándék egyéni és családi belépőjegyek

Ha meglepnéd szeretteidet egy különleges kulturális élménnyel, egy lelki feltöltődéssel, egy nem mindennapi kikapcsolódási lehetőséggel, vedd fel velünk a kapcsolatot és rendelj bátran belőlük. Szóló és családi ajándék belépőjegyeink is vannak, valamint igény szerint alakítható vendégház ajándékkártyáink, melyeket előzetes egyeztetést és fizetést követően postázunk számodra vagy a megajándékozott számára.

Vásárolj egy éves lejárati dátummal egyéni vagy családi ajándék belépőjegyet szeretteidnek:
1 főre 2.500 Ft
családi (2+3 fő) 6.000 Ft 

Az árak a postázási költséget is magukba foglalják. Az ajándék belépőjegyek egyszeri belépésre használhatóak fel és vendégvezetést is tartalmaznak az indiai szentélyben. A jegyek a kiemelt rendezvényeinken is felhasználhatóak.

Az ajándékjegyek vissza-, illetve készpénzre nem válthatóak, további értékesítésük tilos. Felhasználáskor az ajándékjegy árából nem adható vissza készpénz.

Rendeld meg egyéni vagy családi ajándék belépőjegyeidet, vedd fel velünk a kapcsolatot:
[email protected] 


Krisna-völgyi vendégház ajándékkártya

Vásárolj egy éves lejárati dátummal ajándékkártyát szeretteidnek, így rendkívül praktikus módon a számára megfelelő időpontban tud pihenni nálunk az általad előre kiválasztott szálláskategória szerint.

Krisna-völgy számos szálláslehetőséget kínál a gazdaságostól az exkluzívabb lehetőségekig. Keresd fel vendégházunk honlapját a részletes információkért és fotókért a Krisna-völgy szálláskínálatáról, biztosan megtalálod a megfelelőt: https://vendeghaz.krisnavolgy.hu/

Ha kiválasztottad a szobatípust, gondold végig hány Krisna-völgyi vendégházban eltöltött éjszakával lepnéd meg a megajandékozottat, majd vedd fel velünk a kapcsolatot a vendégház ajándékkártya megrendeléséhez. A regisztrációt és vásárlást követően postázzuk számodra vagy szeretteid címére a vendégház ajándékkártyát.

A vendégház ajándékkártya egyszer használható fel. A vendégház ajándékkártya vissza-, illetve készpénzre nem váltható, további értékesítésük tilos. Felhasználáskor az ajándékkártya árából nem adható vissza készpénz.

A vendégház ajándékkártya pontos ára a szállástípustól és az éjszakák számától függ, további információ és megrendelés:
[email protected]  +36 (30) 239 9265Vásárolj egy éves lejárati dátummal egyéni menü- vagy lakomakupont szeretteidnek:
1 menüs ajándékkupon: 2790 Ft
(családi) lakomajegy: 7000 Ft

Az árak a postázási költséget is magukba foglalják. Az kuponok egyszer használhatóak fel. A jegyek a kiemelt rendezvényeinken is felhasználhatóak.

Az ajándékjegyek vissza-, illetve készpénzre nem válthatóak, további értékesítésük tilos! Felhasználáskor a kupon árából nem adható vissza készpénz.

Rendeld meg Te is Govinda éttermi kuponodat, vedd fel velünk a kapcsolatot:
[email protected] 


Az oldal még frissítés alatt áll, a Búcsú jegyek is rövidesen felkerülnek!