Újdonsággal bővült a Krisna-völgyi látnivalók sora: Megnyitotta kapuit kézműves boltunk, ahol az itt készült termékeinket árusítjuk. Portékáink nemcsak tetszetős használai tárgyak és ékesítő aprógágok; finomságok is találhatók köztük! Csuhébabák, szerencsehozó kövek és szobrok, horoszkóp-figurák, gyöngynyakláncok és -karkötők, szőttesek, gyapjú- és rongyszőnyegek, hajcsattok, agyagedények, gyertyatartók… Ezek mind-mind kaphatóak itt, sőt, különféle kosarak, szalmakalapok, gyékényáruk közül is lehet válogatni.

Látogatóink kedvet kaphatnak a kézműveskedés otthoni kipróbálására is, hiszen nemcsak segítünk és tanácsokat adunk ezen a téren, hanem “Készítsd el Magad!”-csomagjaink segítségével egészen egyszerű példát adunk arra, hogy milyen egyszerű például egy csuhébabát elkészíteni.

Üzletünkben más, neves a kézműves szakmában jártas mesterek portékái is megtalálhatóak.

Saját termékeink között is újdonságnak számít a biokertészetünk által termesztett gyümölcsökből mesterséges tartósítószerek hozzáadása nélkül elkészített befőttek és lekvárok sokasága.

Kézműves boltunkban ezenkívül megtalálható a méhészmesterünk által készített aranykaptár díjas méhészeti termékek, azaz mézek, gyógykenőcsök és -tinktúrák bő választéka is.

Gondoltunk azokra a szülőkre, is akik gyermekeiknek természetes anyagokból, azaz fából, csuhéból, raffiából készült játékokkal szeretnének kedveskedni.

Nyitvatartásunk: naponta 10-18 óráig.

Szeretettel várunk mindenkit !

Legyenek a vendégeink, térjenek be hozzánk Önök is!