Természetesen jobb!

Bizonyára Ön is tudja, hogy adójuk egyik 1%-ával a magyar állampolgárok minden év elején valamely egyház segítségére lehetnek. Szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik a korábbi években közösségünk javára rendelkeztek.

Ha ideje engedi, röviden ismerkedjen meg egyházunk négy alapvető tevékenységével!

Erőszak nélkül jobb!

Erőszak nélkül jobb

Az emberek boldogságát és a társadalom békéjét szolgálva igyekszünk példát mutatni az egészséges és erkölcsös életmód terén. Az állatok védelme érdekében nem fogyasztunk húsételeket, valamint tartózkodunk a dohányzástól, az alkohol és a kábítószerek minden formájától.

Természetesen jobb!

Természetesen jobb

Önellátó farmközösségünkben – Krisna-völgyben – az Úr egyetemes törvényeivel harmóniában és a természet kínálta lehetőségekkel élve próbálunk az egészséges, környezettudatos szemléletnek megfelelően élni. Mottónk: „Egyszerű életmód, emelkedett gondolkodás.”

Önzetlenül jobb!

Önzetlenül jobb

Az Ételt az Életért Szegényélelmezési és Mentálhigiénés Programunk 1989 óta, rendszeres utcai ételosztások keretében biztosít évi több tonna hideg élelmiszert és kétszázezer tál meleg ételt a rászorulóknak. Tevékenységünk formái: utcai étkeztetés, téli kríziskezelés, ételosztás nyári fesztiválokon, ételszállítás nappali melegedőkbe, hidegcsomag nyugdíjasok részére, karácsonyi ételosztás.

A lelki élet jobb!

A lelki élet jobb

A védikus szentírásokat követve egy hatékony meditációs módszert gyakorolunk, melynek rendszeres végzése csodálatos módon megtisztítja az elmét az aggodalmaktól, kiegyensúlyozottságot és belső boldogságot eredményez. Ez a módszer nem más, mint a Haré Krisna ima éneklése: Haré Krisna Haré Krisna Krisna Krisna Haré Haré, Haré Ráma Haré Ráma Ráma Ráma Haré Haré.

Kérem, amennyiben támogatásra méltónak találja törekvéseinket, adója 1%-ának felajánlásával segítse Ön is Közösségünket, hogy hitéleti és jótékonysági munkájával továbbra is szolgálhassa a társadalmat.

A kedvezményezett technikai száma: 0389

A kedvezményezett neve: Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége

A www.egyhazi.hu honlapunkról letöltheti a rendelkező nyilatkozatunkat, és megismerheti a felajánlás módját.

Legyen 1%-kal jobb a világ!

Hálásan megköszönjük, ha a társadalmi szervezetek számára felajánlható, második 1%-ról pedig egyik alapítványunk számára rendelkezik:

Védikus Kultúráért Alapítvány.  (Krisna-völgy fejlesztése) Adószám: 18018318-1-14

Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány. Adószám: 18095575-1-41

Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola. Adószám: 18183241-1-42

Köszönjük figyelmét és támogatását!

Szeretettel és üdvözlettel:

Sivarama Swami

vezető lelkész

Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége