Nemrég elindult az ország szerte híres Karácsonyi Könyvvásárunk! Aktuális akciónk keretében, minden érdekes könyvünkhöz jutányosan lehet hozzájutni a könyvterjesztőinktől. Ám azoknak, akik már most szeretnének rendelni maguk, vagy szeretteik részére Krisna-völgy is szívesen elküldi a kért köteteket.

Kérjük tehát, írjanak nekünk bátran azok is akik bővebb információt szeretnének, vagy egyéb (alábbi felsoroláson túli) kiadványaink felől érdeklődnek!

Ne feledjék:  Az életbölcsességgel teli könyvek idén is a legjobb ajándékok!

Egy kis ízelítő a köteteinkből:

 • Bhagavad-Gítá

India híres és legősibb eposzának, a Mahábháratának egy részét képező “Bhagavad-Gíta Úgy, Ahogy Van” című kötetet “véletlenszerűen” felütve egészen biztos, hogy választ kapunk aktuális, vagy rég megoldatlannak tartott problémáinkra a Véda-tudós szerző A.C. Bhaktivedanta Swámi Prabhupáda jóvoltából.

 • Mahábhárata

Íme a méltán híres Mahábhárata, mely a világ legősibb és legterjedelmesebb eposza. Lebilincselő és maradandó olvasmány minden korosztálynak.

 • Ínycsiklandó vegetáriánus ételek ( szakácskönyv )

Több, mint 200 híres, a világ különböző tájairól származó vegetáriánus ételkülönlegesség receptjének tárháza.

 • Srímad Bhágavatam ( sorozat )

A lentebb található képeinken is szereplő, 12 énekből álló Védikus írás képezi filozófiánk alapjait. 18.000 versében magával ragadó, megható és hihetetlenül izgalmas történeteken keresztül ismerhetjük meg a világ legősibb tudásrendszerét.

 • Srí Caitanya Caritámrta ( Srí Csétanya Csaritámrita )

Ez a könyv bemutatja nekünk az ötszáz évvel ezelőtt élt szent, Csétanya Maháprabhu csodálatos életét. A kötet alábbi képünkön kinyitva is látható az említett könyvek szerzőjének, Sríla Prabhupádnak a fényképével.

(a közölt fotók tájékoztató jellegűek)

Lepje meg szeretteit a könyveinkkel a Karácsonyi Könyvvásár során, mely az ország egész területén tart! Figyelem: Szerzeteseinkkel bárhol találkozhat :-)

Vidám ünnepi készülődést és békés, boldog Karácsonyt, kívánunk mindenkinek!

1 hozzászólás

 1. Author

  Kedves Róbert!

  Köszönjük szépen az érdeklődését a Bhagavad-Gíta iránt!
  Kérését továbbítottuk a könyvterjesztőnk felé, aki felveszik a Önnel a kapcsolatot ez ügyben.

  Üdvözlettel: a Krisna-völgyiek

Comments are closed.