Évek óta vezetek lakto-vegetáriánus háztartást. Gyűjtöm is a recepteket, szakácskönyvből is könyvespolcnyi sorom van. Mégis, miért értékelem olyan nagyra Hémangi Dévi Dászi nemrég megjelent, A kerttől a konyháig című szakácskönyvét? Hiszen annyi vegetáriánus szakácskönyv létezik, nem csak újabb csepp ez a tengerben?
Nem. Ez most új. És nem az elfogultság beszél belőlem amiatt, hogy a könyvben a szerző bemutatja az Öko-völgy Programot, felsorolja a húsmentes táplálkozás környezetvédelmi összefüggéseit, valamint saját bio kiskert létesítésére buzdít…
- A szakácskönyv a szezon folyamán már elérhető lesz Krisna-völgyben is!
Folytatás: ITT
Forrás: Ökovölgy
Kérjük, hogy támogassa a törekvéseinket adója 1%-nak felajánlásával!
Technikai számunk: 0389
Köszönjük szépen!