Január 15. és február 28 között az alábbi ajándékkal várjuk Önöket:

Minden hozzánk látogató vendégeinket RÓZSAVIZES LIMONÁDÉVAL fogadjuk!

BELÉPŐJEGY HELYETT ADOMÁNY!
Ebben  az időszakban a mindenkori belépőjegy árak helyett, az Ön által meghatározott adományért vehetnek részt a templomi körvezetésen. 

Különleges táj, téli hótakaró, hűvös fuvallatok, mégis szívmelengető harmónia várja Önt!

Csendes, elmélyülésre alkalmas páratlan szépségű dombok, ahol nem minden napi látványt nyújtanak az indiai kultúra elemeit felsorakoztató építmények, szent helyek. Nem csupán nyáron látogatható Krisna-völgy. Minden évszak egyedi ruhával öltözteti fel a tájat.

Ismeri e kultúra jelentőségteljes elemeit? Ha igen felidézheti ezeken a szent helyeken azokat a történeteket, melyeket a szentírásokból megismerhetünk. Amennyiben nem ismeri, a hely varázsa önmagában elrepíti a látogatókat egy olyan helyre, ahol kiszakadva a hétköznapok monoton, felgyorsult világából, megnyugvásra, és kikapcsolódásra talál.

EGÉSZ TÉLEN VÁRJUK VENDÉGEINKET!

Krisna-völgyet télen is látogathatják vendégeink, akiknek templomi körvezetést tudunk biztosítani. Azok számára, akik ebédelni szeretnének, kérjük egy nappal előre jelezzék szándékukat a következő telefonszámon: 30/239-9265

Ne feledje:
JANUÁR 15. ÉS FEBRUÁR 28. KÖZÖTT MINDEN VENDÉGÜNKET RÓZSAVIZES LIMONÁDÉVAL VÁRJUK, BELÉPŐJEGY HELYETT PEDIG ADOMÁNYT FOGADUNK EL A VENDÉGVEZETÉSÉRT!

Sok szeretettel várjuk Önt is Krisna-völgyben!

Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben, vagy Csoportjával fesztiválprogramunkon részt venni?

Kérjük, hívja fel Turisztikai Szervezőnket a +36 30 436 39 00 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!