Barangolások Krisna-völgyben – Ökrös szekeres élménytúra
október 22. szombat 12-15:00

🍁Exkluzív 3 órás, vendégvezetővel kísért programunk során, Krisna-völgy főbb látnivalóit bejárva – díszparkok, dísztavak, tehénvédelmi központ, vegyszermentes zöldségkertészetek, indiai szentély – ökrös szekéren beszélgetünk Krisna-völgy életmódjáról, fenntarthatóságáról, érdekességeiről.


🍁A szekerezés 12-14:00-ig tart, Krisna-völgy recepciójától, az elefántoktól indul, 14:00-tól az indiai szentély megtekintése kezdődik gyalogosan, végül pedig az ínycsiklandó, Krisna-völgyi vegyszermentes terményekből készült vegán ebéd következik minden vendégünk számára.


🍁A részvétel feltétele az előzetes online regisztráció és jegyvásárlás.
Csoportvezető: Anthardi das, Krisna-völgyi szerzetes

👉🏻Regisztráció és jegyvásárlás*: https://jegy.krisnavolgy.hu/


Jegyárak:

felnőtt: 6990,-
gyerek/nyugdíjas: 5990,-
A regisztrációs lehetőség: szeptember 2. péntek estig él vagy a létszám korlát eléréséig (max. 20 fő). Több fő nem fér fel a szekérre!


☝🏻Amennyiben OTP vagy K&H Szép kártyával egyenlítenéd ki a körséta program regisztrációs díját, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben: [email protected] vagy telefonon mielőbb: +36304363900.


Útinform

Krisna-völgy Somogyvár irányából, végig aszfaltozott, főútvonalak mentén közelíthető meg. Ne térj le földutakra akkor se, ha a GPS arra küldene, kétségbeesett autómentés a vége sok esetben sajnos.


Messziről érkezel?

Ajánljuk érkezz meg már előző délután és pihenj egy éjszakát vendégházaink egyikében. Szállásfoglalás és szállásinformáció: vendeghaz.krisnavolgy.hu/

*A szervezők csak abban az esetben vállalják a jegy visszatérítését, amennyiben Krisna-völgy mondja le a programot.


Információ: +36304363900 [email protected]