Barangolások Krisna-völgyben – Az igazmondás, a kegyesség (ahimsa), a lemondás és a tisztaság jelentősége a mindennapokban
október 15. 11-14:00

Exkluzív 3 órás, vendégvezetővel kísért programunk során, Krisna-völgy főbb látnivalóit bejárva – díszparkok, dísztavak, tehénvédelmi központ, vegyszermentes zöldségkertészetek, indiai szentély – a séta közben ezen a szombaton az igazmondás, a kegyesség (ahimsa), a lemondás és a tisztaság jelentőségéről beszélgetünk a mindennapokban.

 

Ez egy kivételes lehetőség, hogy Krisna-völgy összes látogatható helyszínét vendégvezetővel kísérten járd be és sok érdekességgel, új információkkal gazdagodj. Ezen az alkalmon kívül a külső helyszínek csupán egyénileg látogathatóak.

 

A körséta előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött, mely minden résztvevőnek vegán, ínycsiklandó, Krisna-völgyi vegyszermentes terményekből készült ebédet is magában foglal.

 

Csoportvezető: Virudavali Devi Dasi, Krisna-tudatú szerzetes
Regisztráció és jegyvásárlás*: https://jegy.krisnavolgy.hu/
Jegyárak:
felnőtt: 6190 Ft
gyerek (6-18 éves korig), nyugdíjas: 5290 Ft

A kombinált jegyár tartalmazza: Krisna-völgyi belépőjegy + program díja + ebéd mindenki számára Govinda éttermünkben.

 

Az online regisztráció október 14. 23:59-ig lehetséges vagy a csoportlétszám erejéig.

SZÉP kártyás fizetési lehetőségért, kérjük hívj bennünket: +36304363900 vagy jelentkezz július 11-ig e-mail-ben itt: [email protected]

 

Ha messziről érkezel, érdemes egy éjszakát nálunk töltened, hogy kényelmesen, kipihenten vehess részt körsétánkon. (A csomagajánlatunk a program árát már magában foglalja! Ha ezt választod, nem szükséges külön regisztrálni a programra is.) További információ a szállással és vacsorával, reggelivel kombinált lehetőségről itt:
Szeretettel várunk! Találkozzunk személyesen is Krisna-völgyben!

További információ: +36304363900 és [email protected]

 

*A szervező csak abban az esetben vállalják a jegyár visszatérítését, amennyiben ő maga mondja le a meghirdetett programot.