Gopika, egy igencsak heves vérmérsékletű tarka tehén, aki ha valamit a fejébe vesz, akkor azt igyekszik megvalósítani. Így történt most is a napokban, amikor elhatározta, hogy ő már pedig nem vár tovább a karámban, igenis be akar menni az istállóba, hogy elfogyaszthassa a napi betevő szalmát. Szóval nekilódult, csakhogy a karám ajtaja zárva volt. Gopit ez cseppet sem zavarta, nekiment, és az ajtó kidőlt a helyéről. Ez sajnos nem csak Gopi óriási erejéről tanúskodik, hanem arról is, hogy a karám ajtó már nem volt túl jó állapotban. Ezért szeretnénk kérni a segítségüket. Ha valakinek lehetősége van arra, hogy támogasson bennünket új karám és karámajtó készítésében, festésében, deszkák beszerzésében, akkor azt nagyon megköszönnénk!

Íme néhány kép a megrongálódott karámajtóról és egy kép Gopikáról:

  • Szeretettel várjuk vendégeinket a Tehénvédelmi Központunkba, ahol jelenleg 43 szarvasmarha él. Magyar szürkemarhák, tiroli borzderesek, magyar tarkák és egy zebu gyarapítja a létszámot , no és persze Purnima, aki decemberben született,  az ikerpár Utsava és Aruna, akik pedig márciusban látták meg a napvilágot.
  • Ha szeretnék támogatni a karám felújítását, akkor az alábbi telefonszámon tudnak érdeklődni a részletekről:  Áryadéva dász (Lakatos Attila) 0630/ 279-2695

2 hozzászólás

  1. Hello,szeretném támogatni a karám felújítását. Hogyan lehet így ilyen messziről (Győr mellől)? (Ez az ikerpár megfogalmazás -Utsava és Aruna- nagyon aranyos.)Már nem Egeragytok Juditben v

  2. Üdv mindenkinek! Nagyon szép és jó is lenne eltölteni egy hosszú hétvégét,csak ez a 417km-oda és u-annyi vissza már nekűnk elérhetetlen…sajnos,pedig már 3.éve tervettük.További szép napokat és mindenkinek nagyon jó egészséget kíván e távolból a Nagy család…is(Gopika már csak ilyen és így jó ahogy van,mert Mi sem vagyúnk egyformák..)

Comments are closed.