Családok, párok, baráti társaságok, nyugdíjas klubok és az iskolák egyaránt kirándulási lehetőségeken törik most a fejüket, hiszen ilyenkor kicsit több idő juthat a háztartás mellett a feltöltődésre, az együttlétre és pihenésre is. Hadd ajánljunk hát néhány kiváló lehetőséget mi is Önöknek!

Érdemes ellátogatni hozzánk a négy napos szabadság valamelyik napján, hiszen érdekes programokkal várjuk Önöket! A 23-ai ünnepnapon is nyitva tartunk, és kulturális programlehetőséggel várjuk egyéni vendégeinket, valamint a bejelentkező csoportokat is!

Éttermünk és ajándékboltunk is nyitva tart a hosszú hétvégén!

Október 24-én várható azonban a legkülönlegesebb élmény: ezen a napon tartjuk a Góvardhana-púdzsa fesztivált, mely az egyik legkiemelkedőbb Közösségi ünnepünk. Ez a fesztivál Krisna, egy különleges kedvtelését mutatja be: réges-rég egy hatalmas vihar kerekedett a falujában, Ő pedig, hogy megvédje kedves barátait az ott lakókat, felemelte a Góvardhana-hegyet, hogy védelmet nyújtson általa az eső és a szél elől.

A hálás falusiak ezt pedig rengeteg süteménnyel, édességgel és ínycsiklandozó csemegékkel köszönték meg Neki. Nálunk, Krisna-völgyben sem lesz ez másként, ez előző évekhez hasonlóan idén is szeretnénk túlszárnyalni a mesés határokat, és közel két tonna édességet felajánlani Krisnának, amelyekből aztán a látogatók is részesülhetnek majd…

A Góvardhana-púdzsára szeretettel várjuk egyéni látogatóink érkezését! Ezen a napon is biztosítunk körbevezetést. Ünnepeinkhez hasonlóan most is rengeteg érdekes élménnyel várjuk kedves vendégeinket!

A hosszú hétvége további napjain is rengeteg érdekességeket tudhat meg rólunk az idelátogató – érdemes kérdezősködni a vendégvezetőinktől 🙂

A parkolás természetesen ingyenes a Krisna-völgyi új recepciónknál!

Szeretettel várunk Mindenkit 🙂

Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben, vagy Csoportjával egy hasonló fesztiválprogramunkon részt venni?

Kérjük, hívja fel Turisztikai Szervezőnket a +36 30 641 23 09 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek érdekes programja összeállításában!