ELMARAD! Barangolások Krisna-völgyben – Kombinált ökrös szekeres-gyalogos exkluzív élménytúra🐮
november 19. szombat 11-14:00
🍁Exkluzív 3 órás, vendégvezetővel kísért programunk során az önellátás útján barangolunk Kósa Antallal (Anthardi das).
Egy Krisna-völgy főbejáratától, az elefántoknál található recepciótól induló, kombinált program keretein belül – részben gyalogosan, részben ökrös szekéren ülve – az Isodyana Botanikus kert szemet gyönyörködtető, csodálatos őszi parkosított részein áthaladva, a közösségi iskola épülete mellett eljutunk a tehénvédelmi központhoz. Anthardi das segítségévek betekintést kaphatunk a Krisna-völgyi önellátás tapasztalataiba, mindennapjaiba. Vendégvezetőnkkel megtekintjük az istállót, környező karámokat és a járgányházat is. Ezt követően látogatást teszünk a vegyszermentes zöldség kertészetben,
valamint az egyénileg nem látogatható Krisna-völgyi lakóövezetet is bejárjuk ökrös szekéren.
,
🍁Az exkluzív szekerezős-gyalogos kombinált rész 11-13:00-ig tart, Krisna-völgy recepciójától, az elefántoktól indul, 13:00-tól az indiai szentély megtekintése kezdődik gyalogosan, végül pedig az ínycsiklandó, Krisna-völgyi vegyszermentes terményekből készült vegán ebéd következik minden vendégünk számára. 

🍁A részvétel feltétele az előzetes online regisztráció és jegyvásárlás.

 

👉🏻Regisztráció és jegyvásárlás*: https://jegy.krisnavolgy.hu/
jegyárak:
felnőtt: 6990,-
gyerek/nyugdíjas: 5990,-
Ha nem sikerül az online regisztráció, kérjük, hívj bennünket telefonon: +36304583373 vagy írj e-mail: [email protected].

A regisztrációs lehetőség: november 18. péntek estig él vagy a létszám korlát eléréséig (max. 20 fő). Több fő nem fér fel a szekérre!

Útinform
Krisna-völgy Somogyvár irányából, végig aszfaltozott, főútvonalak mentén közelíthető meg. Ne térj le földutakra akkor se, ha a GPS arra küldene, kétségbeesett autómentés a vége sok esetben sajnos.
🏡Messziről érkezel?
Ajánljuk érkezz meg már előző délután és pihenj egy éjszakát vendégházaink egyikében. Szállásfoglalás és szállásinformáció: vendeghaz.krisnavolgy.hu/
*A szervezők csak abban az esetben vállalják a jegy visszatérítését, amennyiben Krisna-völgy mondja le a programot.
Információ: +36304363900 [email protected]