Hagyd hátra a kemikáliát!

Horváth Gabriella nem csupán mesterfodrász, aki a hennával való hajfestést professzionális szintre emelte, hanem részt vette egy olyan projectben, amelynek eredménye a Csodálatos Henna című könyv, melyet a Lal kiadó adott ki. A könyv megvásárolható lesz a fesztiválon is.

Gabriella nem elégedett meg a munkásságával, és azóta újabb munkái születtek. Ilyen például letölthető kiadványa, mely fodrászoknak ad tájékoztatást a hennával történő hajfestésről. Letölthető itt: 

Bemutatkozás:
22 éve dolgozom fodrászként. 5-6 éve kezdtem érdeklődni a természetes hajfestés iránt. A környezetbarát, és egészséges életmóddal kezdődött minden. Aztán már a sok vegyi anyaggal sem akartam dolgozni, amit fodrászként használtam. Saját magam miatt változtattam végül és a vendégeket sem akartam tovább kitenni a kémiai szereknek.A régi módszert ötvöztük a mai modern technikákkal. A hennázásra sokan otthoni maceraként tekintenek, nálunk a fodrászatban mára rutin műveletté vált. A legtöbb színt ugyanolyan kényelmesen és rövid idő alatt készítjük el, mint a kémiai festéseket. 3 éve egyáltalán nem használok kémiai hajfestéket és más kemikáliát. Vendégeink  elégedetten számolnak be arról, hogy hajukat könnyebben kezelik és sokkal egészségesebb lett.
Tudomásom szerint Magyarországon, professzionális szinten elsőként nálunk vehető igénybe ez a szolgáltatás. A közel jövőben megkezdjük a természetes anyagokra nyitott fodrászok képzését, hogy ők könnyedén váltsanak növényi hajfestékre. Hiszen összehasonlíthatatlan a fodrász számára a két eljárás. Gyógynövényillat van munka közben az üzletben a festék olyan, mint egy ápoló pakolás.
Gabriella felajánlásával támogatja a III. Henna Fesztivál versenyzőit! Köszönjük szíves felajánlásait!

Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben, vagy Csoportjával fesztiválprogramunkon részt venni?

Kérjük, hívja fel Turisztikai Szervezőnket a +36 30 436 39 00 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!