Krisna-völgyi oltárrészlet

A kora reggeli lelki gyakorlatokon való részvétel és az azt követő bőséges reggeli elfogyasztása után elkezdődnek a mindennapos gyakorlati tevékenységeink. Saját szóhasználatunkban szolgálatnak nevezzük ezeket a személyre szabott feladatokat, habár egy szemlélő a gyakorlatban 7-8 órás intenzív munkának mondaná. Mindez mégis szeretetteli szolgálattá válik, hiszen a meditációnk és célunk mindeközben az, hogy az odaadásunkkal örömet okozzunk Krisnának.

Mik ezek a “farmos életmód és turisztikai látványosság adta” szolgálatok? A “nagykonyhai” tevékenységekről már szó esett korábban, lássuk hát -a teljesség igénye nélkül- a többi tevékenységi kört is: vendégfogadás, templomi imádat, tehénvédelem, biogazdálkodás, karbantartás, adminisztráció, tájrendezés, iskolai és tanfolyami oktatás, Öko-völgy program és végül de nem utolsó sorban a szociális tevékenységek. Hát…ez éppen nem kevés dolog! Mindezek részei, képezik farmközösségünk tagjainak a napi gyakorlati tevékenységét…

Folytatjuk?

Természetesen igen 🙂

Tegyen nálunk egy vidám kirándulást Ön is, a családjával együtt!

Képgaléria: ITT

3 hozzászólás

 1. Hari Om!

  Van lehetőség beköltözni egy- két hónapra a Krisna völgybe, vállalva minden munkát és feladatot?

  28 éves vagyok, jó teherbirású, vallásos
  Szeretnék örömmel, odaadó szolgálatot végezni Krisnának.
  Köszönöm a lehetőséget.

  Üdvözlettel,
  Solymári Szilvia

 2. T. Krisna-völgy! Érdeklődni szeretnék, hogy önök beoltatják-e magukat a H1N1 vírus ellen? Mit javasolnak másoknak?
  FP

 3. Nyáron kisfiammal egy csodás napot töltöttünk el a völgyben, a mai napig hatása alatt vagyok, emléke a lelkemben és a csuklómon van azóta is.

Comments are closed.