Nemrégiben vettünk részt az Utazás 2012 Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállításon. Úgy fest sikeres volt a szereplésünk, hiszen a vártnál is többen keresték fel standunkat, amely a szervezőknek hála egy igen frekventált helyen a “Balaton régióban” helyezkedett el 🙂 Érdekesség: Szinte minden vendégünk kifejezte, mennyire örül annak, hogy egyházi státuszunkat továbbra is elismeri a Kormány, mi pedig köszönetet mondtunk mindenkinek aki “drukkolt” nekünk! Vendégeink -elmondásaik alapján- különösen élvezték az új kiadványaink melletti ételkóstolóinkat és a személyes hangvételű beszélgetéseket is.

  • Most pedig következzék azok névsora  ( 50fő!!! ) akik megnyerték az éves Krisna-völgyi Családi belépőjüket 🙂

Zsebők  Edina BP
Madarász  Katalin
Csető  Zoltán  Göd
Huszár  Zsuzsanna BP
dr. Kissné Huszka Judit
Nagy Lajos Úrhida
Krisán Krisztián Szigetmonostor
Ainsworth Georgina
Széll Muresan György BP
Romanszky  Annamária  BP
Fekete Írisz  Jánoshalma
Varjú Zoltán Kecskemét
Fodor  Ágnes
Félegyházi Tamás BP
Hunyadi Béla Bonyhád
Tamási Krisztina BP
Jandala Csilla BP
Buckert Eszter Kovácsszénája
Fehér Hilda BP
Zsigmond Lajos BP
Rovács Barna Dorog
Kalmár Sándor BP
Grószné Kis Annamária BP
Poszovecz Eliza BP
Tóth Tamás Isaszeg
Bulka Attila BP
Bundula Csaba BP
Szabó Anna BP
Dorogi József
Gunics Bernadett BP
Fejős Jánosné Tápiószentmárton
Dr. Győrgyi  Ágnes
Nagy Gyula
Kis Gyuláné BP
Berki Béláné Budaörs
Czeróczkiné Greham Andrea Szentmártonkáta
Bolla Anna BP
Horváth Aladár Mezőbékás
Szili Ferencné Várpalota
Honfi Katalin BP
Richter Anikó BP
Majzik Ferencné Mány
Papp Éva Szigetszentmiklós
Sasvári Zoltán
Szabó Eszter BP
Sétáló Károlyné BP
András Krisztián BP
Csongor Györgyné BP
Pető János BP
Vasné Kárpáti Katalin Cegléd
Rozsnyai Mariann Sarród

  • Gratulálunk a Nyerteseinknek, és Szeretettel várjuk Őket Krisna-völgybe a Családjukkal együtt!

(Nyereményeiket hamarosan postázzuk.)


+Egy kis hivatalos összefoglaló az expóról:

“Az Olimpia évében zajló turisztikai kiállítást és a mellette párhuzamosan nyitva tartó rendezvényeket csütörtöktől vasárnapig, mintegy ötvenezer érdeklődő kereste fel. A térség legjelentősebb turisztikai vásárán, hajókiállításán, karaván bemutatóján és az ehhez most már hagyományosan kapcsolódó Bringaexpón ezúttal 22 ország több mint 500 kiállítója vonult fel, 22 ezer négyzetméter kiállítási területen.

A díszvendég Lengyelország és Debrecen városa volt az Utazás kiállításon, s most első alkalommal kulturális díszvendégként a 110 éves halasi csipke szerepelt. A londoni Olimpia jegyében külön pavilont szenteltek a magyar olimpiai múltnak és a jövőnek: több mint 150 kiváló sportoló vett részt a színpadi programokban. A standokon is zajlott az élet: zenés, táncos és gasztronómiai programokkal csábították utazásra a közönséget. A kiállítók számára megrendezett „legjobb attrakció” verseny győztese a Lastminuteszalloda.hu lett, aki az elmúlt idők legtehetségesebb zenei felfedezettjeit hozta el a látogatóknak. A második helyen Paks végzett tematikus napi programjaival, a harmadik helyre Békéscsaba „gyúrta” be magát kolbász különlegességeivel.

A hajókiállítás idei attrakciója a katamarán bemutató volt, díszvendége pedig a Fertő tó, míg a kempingezők a lakóautók választékába nyerhettek betekintést. Az Utazás kiállítás legközelebb 2013. február 28. – március 3. között jelentkezik a Hungexpón.”

Forrás: Hungexpo.hu

  • Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben?

Kérjük, hívja fel turisztikai szervezőnket a +36 30 641 23 09 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!

1 hozzászólás

  1. Üdv mindenkinek és a Hölgyeknek BOLDOG NŐNAPOT kívánúnk !Nagyon szép volt az expo bár nem tudtúnk személyesen elmenni,de a képeken végignéztük és az egész családnak tetszett!

Comments are closed.