A 2021-es Búcsú legyen olyan, amilyennek látni szeretnéd!

Alig, hogy véget ért a 25. Krisna-völgyi Búcsú, máris azon gondolkozunk, miként lehetne még jobb a következő! Ehhez szükségünk van a Te segítségedre is!

Amennyiben jártál nálunk a 25. Krisna-völgyi Búcsún, kérjük töltsd ki a kérdőívünket és segítsd munkánkat, hogy a 2021-es Búcsúval még jobban a kedvedben járhassunk!

Ehhez készítettünk egy részletes, de nem hosszú, gyorsan megválaszolható kérdéssort, mely kifejtős válaszadási paneleket is tartalmaz, hogy részletesen is megoszthasd a Búcsú szervezőivel váéleményedet.

Az olyan helyszínekhez tartozó kérdéseket, amelyeket nem látogattál meg, nem kell megválaszolnod. Figyeld a csillagokat, mely kérdések kitöltése elengedhetetlen a kérdőív folytatásához.

Nagyon szépen köszönjük, ha megtisztelsz bennünket válaszaiddal és ezzel segíted, hogy a 26. Krisna-völgyi Búcsú olyan lehessen, amelyre örömmel visszalátogatsz.

A kérdőívet ITT találod.

Ha vannak ismerőseid, barátaid, családtagjaid, akik szintén ellátogattak idén a rendezvényünkre és szívesen kitöltenék kérdőívünket, kérjük oszd meg velük posztunkat. Köszönjük szépen segítségedet!