Barátkozz a fűszerekkel – főző-workshop
február 24. péntek 9:30-14:00
A tél a praktikusságról és a kényelemről is szól, szívesen fogyasztunk olyan ételeket, melyek felmelegítenek és jóleső módon eltelítenek bennünket. Gyere el hozzánk és sajátítsd el az ájurvédikus konyhaművészet szezonális rejtelmeit, és szerezd be az új recepteket, amelyek inspirálhatnak ezen a télen!
Érdekelnek a fűszerek, de még nem vagy elég bátor, hogy önállóan kipróbáld használatukat?
Ne legyél többet bátortalan! Csak gyere el és sajátítsd el nálunk a fűszerek használatához szükséges alaptudást!
Ne legyél többet bátortalan! Csak gyere el és sajátítsd el nálunk a fűszerek használatához szükséges alaptudást!
Milyen fűszert milyen másik fűszerrel használj együtt?
Hogyan keverd össze?
Mikor add hozzá?
Hogyan keverd össze?
Mikor add hozzá?
Amiket közösen elkészítünk:
Tadka dál – indiai kiadós levesféle
Csicseriborsós és sütőtökös szabdzsi/indiai zöldségfeltét
Saláta zöldekkel és gyökérzöldségekkel
Citromos rizs
Almás-diós halava – indiai darapuding
Tadka dál – indiai kiadós levesféle
Csicseriborsós és sütőtökös szabdzsi/indiai zöldségfeltét
Saláta zöldekkel és gyökérzöldségekkel
Citromos rizs
Almás-diós halava – indiai darapuding
Program menete:
9:30-14:00: bemutatkozás, 3 órás főzés, majd ébéd
A workshop díja: 19.000 Ft/fő (tartalmazza az ÁFát, az alapanyagokat, az ebédet és a Krisna-völgyi beképőjegyet is)
9:30-14:00: bemutatkozás, 3 órás főzés, majd ébéd
A workshop díja: 19.000 Ft/fő (tartalmazza az ÁFát, az alapanyagokat, az ebédet és a Krisna-völgyi beképőjegyet is)
Maximális csoportlétszám: 12 fő.
Vezető: Gopali, séf és főzőoktató több mint 10 éves nemzetközi tapasztalattal, okleveles ájurvédikus étrend- és életmód tanácsadó
Jelentkezés: Gopali, [email protected] +36308200798 (Viber, Whatsapp)
Regisztráció és jegyvétel: https://jegy.krisnavolgy.hu/