Barangolások Krisna-völgyben – A karma labirintusában
szeptember 17. 11-14:00

Exkluzív 3 órás, vendégvezetővel kísért programunk során, Krisna-völgy főbb látnivalóit bejárva – díszparkok, dísztavak, tehénvédelmi központ, vegyszermentes zöldségkertészetek, indiai szentély – a séta közben ezen a szombaton a karma misztikus mechanizmusáról beszélgetünk.

Mi a karma törvénye?
Léteznek-e karmikus születések, sorsok?
Létezik-e reinkarnáció?
Hogyan léphetünk ki a reinkarnáció körforgásából?
Mi vár ránk utána a védikus filozófia, több mint 5000 éves tanításai szerint?

Ez egy kivételes lehetőség, hogy Krisna-völgy összes látogatható helyszínét vendégvezetővel kísérten járd be és sok érdekességgel, új információkkal gazdagodj. Ezen az alkalmon kívül a külső helyszínek csupán egyénileg látogathatóak. A körséta előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött, mely minden résztvevőnek vegán, ínycsiklandó, Krisna-völgyi vegyszermentes terményekből készült ebédet is magában foglal.

Csoportvezető: Sanatana Das, Krisna-völgyi szerzetes
Maximális csoportlétszám: 30 fő

Regisztráció és jegyvásárlás*: https://jegy.krisnavolgy.hu/
Jegyárak:
felnőtt: 6190 Ft
gyerek (6-18 éves korig), nyugdíjas: 5290 Ft

A kombinált jegyár tartalmazza: Krisna-völgyi belépőjegy + program díja + ebéd mindenki számára Govinda éttermünkben. Az online regisztráció szeptember 16. 23:59-ig lehetséges vagy a csoportlétszám erejéig.

SZÉP kártyás fizetési lehetőségért vagy regisztrációs nehézség/hiba esetén, kérjük hívj bennünket: +36304583373.

Messziről érkezel?
Érdemes egy éjszakát nálunk töltened, hogy kényelmesen, kipihenten vehess részt körsétánkon. (A csomagajánlatunk a program árát már magában foglalja! Ha ezt választod, nem szükséges külön regisztrálni a programra is.) További információ a szállással és vacsorával, reggelivel kombinált lehetőségről itt:

Útinform

Krisna-völgy Somogyvár irányából, végig aszfaltozott, főútvonalak mentén közelíthető meg. Ne térj le földutakra akkor se, ha a GPS arra küldene, kétségbeesett autómentés a vége sok esetben sajnos.

Szeretettel várunk! Találkozzunk személyesen is Krisna-völgyben!
További információ: +36304583373 és [email protected]

*A szervező csak abban az esetben vállalják a jegyár visszatérítését, amennyiben ő maga mondja le a meghirdetett programot.