Barangolások Krisna-völgyben – A karma labirintusában
szombat 11-14:00 előzetes regisztráció szükséges


Exkluzív 3 órás, vendégvezetővel kísért programunk során, Krisna-völgy főbb látnivalóit bejárva – díszparkok, dísztavak, tehénvédelmi központ, vegyszermentes zöldségkertészetek, indiai szentély – a séta közben ezen a szombaton a karma misztikus mechanizmusáról beszélgetünk.


Mi a karma törvénye?
Léteznek-e karmikus születések, sorsok?
Létezik-e reinkarnáció?
Hogyan léphetünk ki a reinkarnáció körforgásából?
Mi vár ránk utána a védikus filozófia, több mint 5000 éves tanításai szerint?


Ez egy kivételes lehetőség, hogy Krisna-völgy összes látogatható helyszínét vendégvezetővel kísérten járd be és sok érdekességgel, új információkkal gazdagodj. Ezen az alkalmon kívül a külső helyszínek csupán egyénileg látogathatóak.


A körséta előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött, mely minden résztvevőnek vegán, ínycsiklandó, Krisna-völgyi vegyszermentes terményekből készült ebédet is magában foglal.


Csoportvezető: Virudavali Devi Dasi, Krisna-tudatú szerzetes
Regisztráció és jegyvásárlás*: https://jegy.krisnavolgy.hu/
Jegyárak:
felnőtt: 6190 Ft
gyerek (6-18 éves korig), nyugdíjas: 5290 Ft
A kombinált jegyár tartalmazza: Krisna-völgyi belépőjegy + program díja + ebéd mindenki számára Govinda éttermünkben. Az online regisztráció október 28.. 23:59-ig lehetséges vagy a csoportlétszám erejéig.

SZÉP kártyás fizetési lehetőségért, kérjük hívj bennünket: +36304583373 vagy jelentkezz e-mail-ben itt: [email protected]


Útinform
Krisna-völgy Somogyvár irányából, végig aszfaltozott, főútvonalak mentén közelíthető meg. Ne térj le földutakra akkor se, ha a GPS arra küldene, kétségbeesett autómentés a vége sok esetben sajnos.


Messziről érkezel?
Érdemes egy éjszakát nálunk töltened, hogy kényelmesen, kipihenten vehess részt körsétánkon. Vendégházaink ajánlatait itt találod:
https://vendeghaz.krisnavolgy.hu/


Szeretettel várunk! Találkozzunk személyesen is Krisna-völgyben!

További információ: +36304583373 és [email protected]
*A szervező csak abban az esetben vállalják a jegyár visszatérítését, amennyiben ő maga mondja le a meghirdetett programot.