Bálint-napi vegán édességkészítő workshop

február 10. péntek 9:30-14:00 


Ehető finomságok ajándékozása az egyik legjobb módja a szeretet kifejezésének. A kezed melegét hordozó édességek a szavaknál is hangosabban beszélnek!

Tanulj meg olyan exkluzív vegán édességeket elkészíteni, melyekért kedvesed egészen biztosan odalesz. A workshop végén egy doboznyi édességet vihetsz magaddal! 🎁🥰


Workshop-menü:
🔶 Csokoládés datolyagolyók – édes energiabomba
🔶 Laddu sárgabarackkal – tradicionális, tápláló indiai édességféle
🔶 Karamellás mysore pak – tradicionális dél-indiai édesség

🔶 Jalebi – az egyik legnépszerűbb, street food típusú, indiai édesség


Program menete:

9:30-14:00: bemutatkozás, 3 órás workshop, majd ebéd.


Amit magaddal viszel
főzési tapasztalat a Govinda étterem konyhájában
magabiztosság új ételek elkészítésében
gyakorlati tippek a konyhád vegává és vegánná alakításában
tuti receptek, melyek mindenkinél működnek otthon


A tanfolyam díja: 19.000 Ft/fő (tartalmazza az ÁFát, az alapanyagokat, az ebédet és a Krisna-völgyi beképőjegyet is)
Maximális csoportlétszám: 12 fő.

Workshop-vezető:
Gopali, séf és főzőoktató több mint 10 éves nemzetközi tapasztalattal, okleveles ájurvédikus étrend- és életmód tanácsadó

Jelentkezés: Gopali, [email protected] +36308200798 (Viber, Whatsapp)


Regisztráció és jegyvétel: https://jegy.krisnavolgy.hu/

Többször jártam már a Krisna-völgyben…nagy élmény mindig, de ilyen „közel” még nem voltam a közösséghez. A hangulat a főzőtanfolyamon is jelen volt. Nem csak össze csapjátok az ételt, hanem áldást is adtok „krisnás módon”… A fűszerek használatának több lehetősége tetszett legjobban” – Gusztáv

“Nagyon jó volt együtt főzni veletek, itthon mindent kipróbáltam. Azóta itthon is vega konyhát viszek, teljesen húsmentesen élek-a ti hatásotokra! A felnőtt gyerekeim is szívesen eszik a főztjeimet, és azóta 4 kg-ot fogytam is!” – Mónika


Következő alkalom:
_________________________________________________________