Mi az, amit tiszta szívből fogadna, ha egy kedves ismerőse valódi ajándékkal szeretné meglepni? Egy egy apróság már igazi emlék lehet, melyet szívvel adnak. Legyen az egy fotó, sütemény, egy szál virág. Mások lehet szeretetüket az ajándék értékében fejezik ki, amelyre bizonyára nagyon sok lehetőséget kínálnak a boltok milliói, vagy akár az internetáruházak.

Mi egy olyan ajándék lehetőséget szeretnénk felkínálni, mely nem csupán a szemet gyönyörködteti, és élményeket ad, hanem a léleknek is valódi feltöltődést jelent. Nagyon fontos, a ma embere számára, hogy találja meg a megfelelő kikapcsolódását, tudjon mindig megújulni, felfrissülni ebben a kihívásokkal teli mindennapokban. Tegyük ezt úgy, hogy ne csupán a testünket és érzékeinket pihentessük meg, hanem adjunk egy kis időt és megfelelő táplálékot annak, ami mindennél fontosabb, minden tettünk és érzékünk forrása, ami nem más, mint a LÉLEK.

Ajándékozzon belépőjegyet egy különleges világba, Balatontól mindösszesen 25 km-re,a lélek szigetére, Krisna-völgybe.

Megrendelhető: [email protected]

Krisna-völgy, egy csepp India Somogyban!

 

Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben, vagy Csoportjával fesztiválprogramunkon részt venni?

Kérjük, hívja fel Turisztikai Szervezőnket a +36 30 436 39 00 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!