Június 23-án, 9:30-17:00 óráig várunk somogyvámosi biofarmunkon a 25 éves Krisna-völgy ünnepi nyitórendezvényére. A program egyúttal a Jóga Világnapjának és a már hagyománnyá vált Virágünnepnek is teret biztosít, így bizonyosan mindenkinek megtalálja a számára érdekes programot. Hazánk legnagyobb és legszebb ökofalva negyed évszázad értékeit mutatja meg a hozzánk látogatóknak, India bölcsességét a magyar hagyományokkal ötvözve.

A birkalegelőtől Európai legszebb ökofalváig – ültess velünk fát!
A negyedévszázad alatt csodálatos arborétum, Tehénvédelmi Központ és nem utolsó sorban szentély, templomépület, iskola, biokertészet nőtt ki a somogyi dombság lankáin, hogy az itt élő immáron 3 generációnak és idelátogató vendégeknek egy békés, lelki atmoszférát teremtsen és egyben fenntartható, környezettudatos, de követhető alternatívát nyújtson a mai rohanó világban.

Az ezen a napon velünk ünneplők a szentély körbevezetése mellett a tehenészetben és a biokertészetben is kérdezősködhetnek, ökrös fogattal utazhatnak a recepciótól, s csatlakozhatnak a programpont részeként meghirdetett közös faültetéshez is.

Nézd meg a híres indiai táncosokat 10:00-tól a Krisna-völgyi állomásukon!
A színpadon Indiából érkező híres Manipuri Pungcholum és a Saroja Vaidaynathan Bharatnatyam tánccsoportok mutatják be világszerte elismert tudásukat, akik Magyarországon egy turné keretében utaznak egy héten át, s ezen a napon csak ezekben az időpontokban láthatóak a Krisna-völgyi színpadon.

Hajlékonynak kell lenned, hogy jógázz?
Az Indiai Nagykövetség képviseletében Ankita Sood jógaoktató és a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola tanárai, diákjai által bepillantást nyerhetünk a jóga ősi hagyományaiba. Hallunk majd arról, hogy mennyire kell valóban hajlékonynak lennünk, hogy jógázzunk, s arról is, hogy fizikai és mentális egészségünkre milyen jótékony hatást gyakorol ez a mozgásforma.

Júniusban minden virágba borul a Völgyben
Az elmúlt években oly népszerű virágfűzés ezen a napon sem maradhat el. Gyerekek és felnőttek egyaránt szívesen próbálták ki kreativitásukat, így idén is számítunk a lelkes résztvevőkre. Sokan csatlakoztak a szentélyben meghirdetett virágajánláshoz is, ami különösen áldásos, ebben mindenképp vegyél részt, ha ezen a napon hozzánk látogatsz.

Ha még mindez nem lenne elég…
Akkor csak sétálgass a hangulatos tópartjainkon, a pavilonok árnyékában gondold át rohanó mindennapjaid, kukkants be az iskolánkba és beszélgess a vendéglátó tanárokkal, mennyire boldogok a gyerekek az online világban való jelenlétük nélkül is,

…de a kirakodóvásár asztalainál is böngészgethetsz,

…vagy csak ülj le a finom vegetáriánus vagy vegán falatokkal a kezedben és érezd Krisna-völgy megnyugtató, békés hangulatát.

Érezd magad otthon, mert itt mindannyian otthonra lelhetünk. Várunka lélek szigetén,  ünnepelj velünk ezen a napon!

https://www.facebook.com/events/195720304339377/

Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben, vagy Csoportjával fesztiválprogramunkon részt venni?

Kérjük, hívja fel Turisztikai Szervezőnket a +36 30 436 39 00 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!