A rendezvényeinkre a mindenkori Krisna-völgyi belépőjegy árak érvényesek – kivéve a Krisna-völgyi Búcsút!

Jegyelővétel nincs, jegyeket csak a helyszínen árusítunk.

 

Boldog Boci Fesztivál       2024. április 20.

Csatlakozz hozzánk ezen a vidám ünnepségen, a Boldog Boci Fesztiválon Krisna-völgyben, mely egyedülálló élményt nyújt az állatok tiszteletéről és a fenntartható élet iránti elkötelezettségről!

Lesz feldíszített és festéssel dekorált ökröknek bemutatott ősi rituálé, a Pola Puja, megetetjük a törpe zebukat, és kipróbálhatod a hagyományőrző ökrösszekeres Birtokbejáró túrát is. Megtekintheted az ország egyetlen működő ökörhajtású járgányházát egy bemutatóval egybekötve. A Govinda Étterem pedig nemcsak vegán, hanem helyi, ahimsā tej felhasználásával készült vegetáriánus kínálattal is vár ezen a napon.

Tapasztald meg a tiszteletteljes és örömteli hangulatot, ahogy ünnepeljük a tehenek és ökrök szent szerepét egy ősi, védikus hagyományban.

Boldog Boci Fesztivál Krisna-völgyben – ahol kifejezhetjük tiszteletünket és hálánkat a tehenek és ökrök felé.

 

India Varázsa Fesztivál       2024. május 18.

Merülj el az indiai kultúra varázsában nálunk! Fedezd fel az ősi tradicionális templomi táncok, zenei előadások, henna díszítés és hagyományos indiai gasztronómia színes világát. Élvezd az ízek harmóniáját Govinda éttermünkben, mely egyben egy holisztikus élvezet is a vegán és vegetáriánus gasztronómiában. Egyedülálló élményekkel gazdagodhatsz Krisna-völgy szívében. Csatlakozz hozzánk az India Varázsa Fesztiválon, és éld át a lélek és öröm összhangját ezen a napon.

 

Holi – A színek fesztiválja     2024. június 22.

A boldogság és a barátság színes porokká válnak, miközben együtt ünnepeljük a tavasz érkezését. Miért különleges nálunk ez az ünnep? Itt nem csupán egy boldog és önfeledt élményzuhatag vár rád, hanem megismerheted a festékszórás ősi, tradicionális hagyományát és eredetét is!

Mire emlékezünk ekkor? Mit jelképez a festékpor? Milyen áldást kapsz, ha színporos leszel? És ha te szórod másra a festéket? Minden kiderül, ha velünk tartasz!

 

Krisna Völgyi Búcsú,    2024. július 26-28.

Krisna-völgy legnagyobb eseménye, az immár 29. alkalommal megrendezésre kerülő és három napig tartó családbarát élményfesztivál, melyen mindent megcsodálhatsz, kipróbálhatsz, és megízlelhetsz a Krisna-völgyről és a Krisna-tudatból!

Bővebben: bucsu.krisnavolgy.hu

 

India Napok    2024. augusztus 17-18.  

Hasonló a májusi India Varázsa fesztiválhoz, mondhatjuk, hogy annak a forró nyári folytatása, immár két napon keresztül.