Korábban hírt adtunk arról, hogy a Zöldi Ákos környezettudatos vetélkedőn iskolánk országos 2,-dik, a Dél-Dunántúli régióban pedig 1. helyezést ért el. Szeptember 17-én elindultunk Pécsre, hogy részt vegyünk a díjkiosztó ünnepségen.
Miután megérkeztünk a helyszínre, először megkaptuk a Zöldi Ákos pólókat és lufikat. Rögtön át is öltöztünk, hogy jól mutassunk majd a díjak átvételekor a nagyszínpadon 🙂

A díjkiosztó ünnepségre a Nagy Sportágválasztó rendezvény keretén belül került sor, ahol megkaptuk a főnyereményeket: 2 db Albacomp notebook-ot, valamint egy környezettudatos oktatóprogramot.

Ezután kipróbáltunk néhány sporteszközt, majd miután kellőképpen kiugráltuk magunkat, rájöttünk, hogy ideje lenne megebédelni. Ebéd után élményekkel és nyereményekkel gazdagon visszaindultunk Krisna-völgybe. Otthon aztán kicsit alaposabban szemúgyre vettük a két új jövevényt, s úgy döntöttünk, hogy jól fognak jönni az informatika tantárgyhoz:-)

Forrás és további képek, infók: oktatas.krisnavolgy.hu

  • Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben?

Kérjük, hívja fel turisztikai szervezőnket a +36 30 641 23 09 -es mobilszámon, aki szívesen segít programja összeállításában!