Virágfesztivál

Október 26. szombat 10:00-17:00-ig

BELÉPÉS DÍJTALAN!

Egy mondás szerint, a virágok mind-mind Isten mosolyát képviselik. Ünnepeljük együtt a természet adta csodák szépségét, és mélyedjen el velünk a virágok világának egy távol keleti jelentésében. Hogy mi is ez a mély, ősi tartalom? Október 26-án erre a kérdésre is választ kaphat!

Vendégeink e napon ellátogathatnak a virágkertbe. Számos kézműves foglalkozás mellett kipróbálhatják a virágfüzér, virágékszer készítését is. A szentélyben ezen a napon akár a saját maguk által hozott virágokat is felajánlhatják az oltáron egy ősi mantra segítségével, melyet bárki könnyedén megtanulhat. Ez az áldásos nap mindenki szívébe derűt hoz, emlékeztetve minket arra, kinek köszönhetjük e szépséget.

Ezen a napon érdemes hosszabb időt szánni Krisna-völgyi látogatásra, hogy egy kis segítséggel Ön is kibontakoztathassa kreativitását, elkészíthesse saját, egyedi ékszerét, virágfüzérét!

Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben, vagy Csoportjával egy hasonló fesztiválprogramunkon részt venni?

Kérjük, hívja fel Turisztikai Szervezőnket a +36 30 436 39 00 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!