Sríla Prabhupáda emlékmű Krisna-völgyben

Mi az Ongo? Egy internetes portál, ahol az utazási élményeinket oszthatjuk meg másokkal. Képek, úti-élmények, videók, leírások, térképek segítik az utazni vágyót az úti céllal kapcsolatos a döntésben. Nemrég volt vendégünk Eszter, aki az Ongo-ra is megírta Krisna-völgyi élményeit. Neki ezúton is köszönjük a kedvességét és most tőle idézünk: “Szégyen, nem szégyen – bocsi Nyuszi! 🙂 -, de semmi kedvünk sem volt húsvét hétfőn otthon maradnunk a családdal, ezért elhatároztuk, hogy kirándulunk. Célpontunk Somogyvámos, és itt a Krisna-völgy lett

Pavilon részlet :-) Krisna-völgyből
(Meglepve tapasztalom, hogy az Ongo-n ezidáig senki sem írt még róla… :/ Röviden most pótlom ezt a hiányt.)

Somogyvámos kis falu a Dunántúlon, és ennek külterületén – hatalmas nagy szabad területen – fekszik a Krisna-völgy. Mi esőben érkeztünk, így megengedték, hogy a kocsinkkal egészen a központi épületig bemehessünk. (Amikor süt a Nap, az autókat a bejáratnál, a parkolóban le kell tenni /ingyenes/, és innen besétálni a központba, ami cirka 1 km-re van.)

A bejárattól szép díszköves út vezet a központi épülethez, és míg odaérünk, láthatjuk a 2 db több méter magas kő-elefántot, kis szentélyeket, elmélkedő helyeket(?), egy szép halastavat, fából készült játszóteret… Hihetetlen, milyen békés az egész hely! 2 éve rengeteg lepke volt itt, hozzánk repültek, nem féltek. És a tóban élő halak is kiúsztak a partig, kíváncsian ránk…”

Folytatás: ITT

Forrás: Ongo.hu

  • Kérjük, hogy amikor nálunk járnak, önök is írjanak egy ehhez hasonló élménybeszámolót és küldjék el nekünk!

Szeretettel várunk mindenkit!