Krisna-völgy oltár részlete

A hétvégi fesztivál programunk alatt nálunk járt egyik kedves vendégünk Gábor a családjával együtt. Krisna-völgyben készült képeit pedig elküldte részünkre, hogy a honlap olvasói is láthassák azt amit ő. Ezúton is köszönjük neki a kedvességét! Mivel nagyon jól sikerültek a képek ajándékként elküldünk címére 3db Krisna-völgyi Búcsú belépőjegyet amely a Búcsú fesztivál mindhárom napjára érvényes. Gratulálunk a képekhez és a nyereményhez is!

IMGP8094 by gaboracz.

 • Gábor Krisna-völgyről készült fotói ITT érhetőek el.
 • Fesztivál képei pedig ITT találhatóak.

Hamarosan kezdődik a Krisna-völgyi Búcsú melyre mindenkit szeretettel várunk!

2 hozzászólás

 1. A képek nagyon káprázatosak!
  Még nem voltam a Krisna-völgyben, de régi álmom, hogy eljussak oda, hiszen néhány évvel ezelőtt több évig szoros kapcsolatba kerültem az indiai kultúrával. Most már férjhez mentem, van két csodálatos kisfiam. Bár nagyon messze lakunk, ha minden igaz, lehetőségem lesz a júliusi búcsúba elmenni a családommal együtt és megmutatni nekik, hogy miért bűvöl el ennyire engem ez a kultúra. Szeretném, ha fiaim belepillanthatnának egy kicsit ebbe a szép világba.
  Üdvözlettel,
  Edit

 2. Csodálatossak a képek!
  Jó lenne közelebb lakni és töbször is meglátogatni a Krisna völgyet.Igaz hogy ott születtem, Somogyvámoshoz nagyon közel, de így most messze élek. De ezen a csodálatos képeken keresztül mégis csak ott lehetek egy kicsit a Krisna völgyben.
  Üdvözlet Hollandiából!

  Erika

Comments are closed.