Krisna-völgy új oltár terv

Szeptember 28-án megkezdődött Krisna-völgyben Srí Srí Rádhá-Syámasundara oltárának felújítása.
Krisna-völgy Urai és az itt élők életének középpontjai szemmel láthatóan is káprázatosan szépek. Az Urak új ideiglenes oltárukon karnyújtásnyi közelségben állnak, így vendégeink minden apró részletet meg tudnak figyelni 🙂

Az átalakítás várhatóan február végéig fog tartani, mely idő alatt kicserélik az oltárszoba padlóját, miközben beépítik a padlófűtés csöveit is. A gipsz kupolák helyett csodálatos faragott, fa boltívekben gyönyörködhetünk, melyek Somogy megye, de az egész ország legjobb fafaragó művészének munkái lesznek.

Filó és Társa Kft-nél
Az intarziás márványfelületeket a Filo és Társa kőfaragó cég készíti. A tetőablakot nagyobbra és nyithatóra cserélik. Az oltárszoba hátsó falát Krisna-völgyi művészek festik-díszítik a templom szobához hasonlóan élénkre, ragyogóra. Általuk bepillantást nyerhetünk a lelki világ cseppet sem egyhangú történéseibe! Felszerelnek még világítást (természetesen napelemekkel működőt) és hangosítást is.

Krisna-völgy Urai

Krisna-völgy Urai
Krisna-völgy fennállásának 20 éve alatt népszerűsége meredeken emelkedett a magyar és külföldi turisták között. Mára már nem ritka, hogy 80-200 fős csoportok keresik fel a völgyet. Idegenvezetőink angolul, németül és hamarosan oroszul is be tudják mutatni a Krisna-tudatú élet egyszerűségében és emelkedett eszméiben vonzó alternatíváját.

Krisna-völgy új oltár terv

Krisna-völgy az oltár átalakítás ideje alatt is látogatható egyénileg és csoportok számára is!

Az ősz előrehaladtával káprázatos színekben pompáznak az erdők, a párás hajnalokon végtelenül romantikus kép tárul elénk. Tehenészetünkben újabb kis bocik látták meg a napvilágot. A tej és a gabona – ez a két legalapvetőbb élelmiszer, mely a jóság szintjére emelik az embert, biztosítva számára a hosszú, egészséges, sikeres életet.

Ha szeretné megtapasztalni ezeket a finom hangulatokat, kikapcsolódásra, felfrissülésre vágyik, látogasson el hozzánk, szeretettel, békességgel és jó szóval várjuk 🙂

  • Az oltár felújításával kapcsolatos Facebook oldal itt érhető el:

https://www.facebook.com/temple.renovation

Szeretne eltölteni akár több napot is Krisna-völgyben, vagy szervezett Csoportjával ellátogatni?

Kérjük, hívja fel turisztikai szervezőnket a +36 30 641 23 09 -es mobilszámon, aki szívesen segít Önnek programja összeállításában!