Vegavarázs: szemet gyönyörködtető, ínycsiklandó -és vegetáriánus

Krisna-völgy egyik kedves lakója úgy döntött, kedvenc receptjeit mostantól mindenkivel megosztja a neten keresztül. A nemrég indult Vegavarázs blog segítséget nyújt mindazoknak, akik szeretnének egészségesen étkezni. Szerzőjének kérése csupán az: ne csak olvassák, hanem készítsék is el -a bevált receptek alapján- az ínycsiklandozó finomságokat!

Néhány gondolat a szerzőtől:

“Emlékeim szerint tízéves lehettem, amikor először vettem fakanalat a kezembe. A nagymamámtól tanultam meg az alapokat, és rengeteg egyszerű, ám ízletes étel elkészítését. Tizenhat éve vagyok vegetáriánus, és jelenleg Krisna-völgyben élek, ahol biokertekben termelt friss zöldségek és gyümölcsök csábítják a főzés szerelmeseit. Azok közé tartozom, akik szeretnék bebizonyítani, hogy a vegetáriánus étel igenis lehet szemet gyönyörködtető, ínycsiklandó és étvágygerjesztő. Kedvenc fűszereim: friss gyömbér, korianderlevél”

  • a Vegavarázs elérhető: ITT

Apró kulisszatitok: a legjobb recepteket a helyi  Govinda éttermünk is felveszi szezonális kínálatába, ezért amikor nálunk járnak, személyesen is megkóstolhatják őket.

Jó étvágyat kívánnak mindenkinek a vegetáriánus finomságokhoz!

Krisna-völgy lakói!