A szervezők jóvoltából Krisna-völgy delegációja is részt vett a “Vallási turizmus Magyarországon és az Európai Unióban” című konferencián. Kommunikációs igazgatónk Hosszú Zoltán (Rádha Krisna dász), előadása is megtekinthető már a rendezvény színvonalas honlapján.

Íme a honlap bemutatkozója:

“”A “Vallási turizmus Magyarországon és az Európai Unióban” című honlap a hasonló címmel, 2011. május 10-11-én Esztergomban megrendezett konferencia anyagainak megosztására jött létre. Az előadók engedélyének birtokában a konferencia szervezői folyamatosan teszik közzé az előadások diaprezentációit, hang- és videofelvételét, esetenként előadásszövegét.

A későbbiek során az oldal jó eszköz és fórum lehet a Kárpát-medencei magyar vallási turizmus fejlesztésén munkálkodó szakemberek, közösségek, szakmai és civil szervezetek számára a kapcsolattartásra, közös gondolkodásra, a jó gyakorlatok megosztására és a felmerülő közérdekű kérdések felvetésére, problémák-kihívások megfogalmazására.

Remélhetjük, hogy ez a honlap is jó szolgálatot tesz az építő szakértelem, a segítő jószándék, valamint az egyéni és közösségi inspirációk összefogása, szinergiába emelése terén.

Visitori salutem!””

Forrás és a konferenciáról megtekinthető videók: vallasiturizmus.eu

Szeretne Ön csoportjával ellátogatni és lelki élményekkel gazdagodni Krisna-völgyben? Ez esetben kérjük hívja fel csoportszervezőnket aki készségesen segít ennek megvalósításában!

Telefon: +36 30 641 23 09

Köszönjük 🙂